Op zoek naar kinderen verhalen?

 
kinderen verhalen
 
Verhalen geschreven door kinderen op de site van Kluitman.
Verhalen en gedichten. van bezoekers van onze site Op deze pagina vind je de verhalen en gedichten die bezoekers van onze website hebben ingestuurd. Er zijn spelregels voor het insturen van eigen werk. Stuur je werk in als WORD-document of als e-mail.
Verhalen voor kinderen.
Verhalen uit Japan. Verhalen voor kinderen. Op deze pagina verhalen gerankschikt per leeftijdscategorie. Vanaf 4 jaar. De wolf en de zeven geitjes. Het beroemde sprookje van Grimm over een hongerige wolf. Volkssprookje Duitsland Verteltijd: ca. Hoe de verhuizing toch nog doorging.
Verhalen voor kinderen vanaf 5 jaar.
Wat kon het hem en zijn vrouw schelen dat het paleis vol rijkdommen lag als de muren van dat paleis nooit de lach van een kind hoorden. De k Marokko Vanaf 10 jaar ca. Korte verhalen ca. Geesten, spoken en gespuis. De Vliegende Hollander. Sprookjes uit India. Het gevonden geld. Verhalen voor kinderen vanaf 5 jaar.
Knotsgekke Verhalen voor Kinderen.
Met veel plezier vertelde ik knotsgekke verhaaltjes aan mijn kinderen en maakte ik tekeningen bij hun spreekbeurten. Met hetzelfde plezier schrijf en illustreer ik de verhalen nu voor luister en leesgenot van anderen. Het gaat mij vooral om ongedwongen leesplezier.
Kinderverhalen. Kinderverhalen. Kinderverhalen. Kinderverhalen.
Verhalen voor kinderen vanaf 8 jaar.
Geesten, spoken en gespuis. Verhalen voor kinderen vanaf 6 jaar. Wie heeft er suiker in de erwtensoep gedaan. Korte verhalen ca. Griekse mythen en sagen. Verhalen voor kinderen vanaf 8 jaar. Resultaten 1 25 van 478. Pagina 1 2 3 4 5 Volgende.
Voorleesverhaaltjes voor peuters en kleuters.
Kind in de zon. Hoe houd je de babykamer lekker koel? Op vakantie met je kindje. Checklist baby/peuter benodigdheden kamperen. De reisapotheek Wat neem je mee op vakantie? Kamperen met kinderen. Tips voor een lange autorit. Vliegen met kinderen. Zomerongelukjes en zomerkwaaltjes.
1001 Korte Verhalen Verhaaltjes Zoek naar kinderen verhalen en kinderen verhaaltjes!
Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl. Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan! Laat mij hier 14 dagen ingelogd blijven! Zoek in alle verhalen. U bent hier.: Kinderen verhalen zoeken. U ziet de kinderen verhalen 1 t/m 50 van de 256.
Boeken en verhalen Juf Jannie leren met kinderen.
Kinderen worden graag voorgelezen uit boeken. De verhalen komen juist tot leven op de iPad. De apps bestaande uit boeken en verhalen lezen de kinderen voor, bevatten muziek en kinderen kunnen vaak tussendoor spelletjes spelen met de app en naar de animaties kijken.

Contacteer ons