Meer resultaten voor verhalen kinderen

 
verhalen kinderen
 
Lees verhaal: Kinderen in de 19-de eeuw Het Geheugen van Tilburg.
Dit kwam omdat de toenmalige pastoor 1832-1854 van het Heike, de latere bisschop Zwijsen, bepaalde dat kinderen pas mochten werken nadat ze hun plechtige communie hadden gedaan, en dat was pas rond hun twaalfde levensjaar. De meeste kinderen gingen aan het eind van de negentiende eeuw nog steeds op 12-jarige leeftijd in de fabriek aan de slag en bleven hun leven lang werken.
Patiëntverhalen Het WKZ.
Door het verzamelen van verhalen krijgen we op een oorspronkelijke manier informatie over hoe kinderen en ouders de dagelijkse zorg en behandeling ervaren, welke verwachtingen zij hebben en wat voor hen het verschil maakt tijdens het zorgtraject in ons ziekenhuis.En wij denken dat de verhalen een bron van inspiratie zijn voor andere kinderen en ouders, èn medewerkers.
Tijd voor tapijten workshop voor vluchtelingen de Vrolijkheid.
Tijd voor Tapijten. Tijd voor Tapijten is een reizende tentoonstelling, voortgekomen uit een kunstproject voor ouders en kinderen, die op een azc wonen. Tijd voor Tapijten is gericht op het delen van kennis omtrent oude ambachten, tradities en familieverhalen. Het project is ontstaan vanuit een beeld: tapijten maken van een huis een thuis. En tapijten zijn voor veel mensen verbonden met verhalen.
Educatieve verhalen voor Kinderen Cinecrowd.
We leren kinderen o.a. waarom plastic niet in de natuur gegooid mag worden of waarom water drinken zo belangrijk is. Bij sommige verhalen kunnen kinderen zelf wat doen zoals brandnetel thee maken, of vogels voeren door pindakaas op een boom te smeren.
Verhalen Stichting van het Kind.
Daar heb ik erg veel steun aan. De verhalen motiveren mij om later te gaan studeren, een goede baan te vinden en om goed voor mijn kinderen te zorgen. Ik wil niet dat mijn kinderen dit later mee moeten maken.
Massage Verhalen voor Kinderen Kinderen Bullseye Publishing.
Hij heeft met de combinatie van voorlezen en zachte respectvolle aanraking een gouden manier gevonden om gezelligheid, ontspanning en verbinding te creëren. Vele Deense kinderen hebben samen met hun grootouders al genoten van de mooie verhalen, de prachtige tekeningen en de heerlijke massagebewegingen, om daarna heerlijk te kunnen slapen.
Boeken en verhalen Juf Jannie leren met kinderen.
Kinderen worden graag voorgelezen uit boeken. De verhalen komen juist tot leven op de iPad. De apps bestaande uit boeken en verhalen lezen de kinderen voor, bevatten muziek en kinderen kunnen vaak tussendoor spelletjes spelen met de app en naar de animaties kijken.
19 x de meest absurde past-life verhalen van kinderen NSMBL.
Je hoort de meest wilde past-life verhalen, maar zeker weten of het echt is, doe je nooit. Creepy blijft het wel, zeker wanneer kleine kinderen ineens met deze verhalen komen. En deze kinderen zijn nog zo jong, dat het haast onmogelijk lijkt dat deze verhalen verzonnen zijn.
Verhalen doen wonderen voor kinderen.
Omdat het erom gaat kinderen bij hun eigen verhaal te brengen en er niet altijd een passend sprookje voorhanden is, bedenk ik de verhalen vaak zelf. Als ze iets ouder zijn 7-14 jaar verzin ik samen met de kinderen een verhaal.
Kinderverhalen door Berbar Park Hoge Veluwe.
Ontdek het Park Plan uw bezoek Agenda Over het Park Webshop. Nederlands English Deutsch. Kinderverhalen door Berbar. Een voorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar waarbij verhalen verteld of voorgelezen worden. De verhalen gaan over Hannes. Hannes woonde vroeger op de Veluwe in een plaggenhut.
Persoonlijke verhalen KiKa.
Helaas kent iedereen wel iemand die te maken heeft gehad met kanker. Maar wat is kanker precies? Wat is kinderkanker? Ga naar Kinderkanker. Waarom is onderzoek naar kanker bij kinderen zo belangrijk? En wat is er tot nu toe bereikt?

Contacteer ons