Zoeken naar christelijke verhalen met een boodschap

 
christelijke verhalen met een boodschap
 
Verhalen mooie, korte, inspirerende verhalen.
ayah 17 april 2015 om 1508.: dat is een hele mooie verhaal 3. Julie Vervoort 11 januari 2015 om 1425.: Heilzame verhalen, een korte verpozing, een ogenblik balsem voor t gemoed. sherien 7 januari 2015 om 0153.: Kennis en ervaring met elkaar delen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Christelijke verhalen.
Deze website is een verzamelpunt van christelijke verhalen. Op deze site kunt u diverse mooie verhalen vinden die geschikt zijn voor.: Hebt u ook een verhaal geschreven? Stuur het me toe! Take Our Poll. We hebben nu ook een RSS feed!
Verhalen 46-60 Christelijke verhalen.
Hij zag er naar uit, want dit scheen een geweldig bedrijf te zijn. Een spreker begon zijn seminar door een 20 euro biljet in de lucht te houden. In de zaal met 200 mensen vroeg hij: wie wil dit 20 euro biljet hebben?
Bijbelverhalen een site vol verhalen.
Oude en Nieuwe Testament, Opa Krentenbol, Voor de Kleintjes, Vrije verhalen, Kerst en Toneel, Poppenkast, Anekdotes, Gedichten, Geluksblaadjes, Activiteiten, Bingospelen, Denkstarters, Doolhoven, Ganzenbord spelen, Kleurplaten, Objectlessen, Puzzels, Quizzen, Rebussen, Spelletjes, Werkbladen, Woordzoekers Lesprogrammas. Onder aan elk verhaal staat een pdf icoontje. Als u hierop klikt kunt u het verhaal afdrukken of downloaden. Copyright van alles wat op deze website staat, behoort toe aan Josine de Jong. Alles mag gratis gebruikt, maar niet verkocht worden. Graag bij publicatie de bron vermelden. Elk verhaal is een integer geheel, dus niets aan veranderen graag. Josine de Jong. Ik heb als onderwijzeres zon vijftig jaar kinderwerk gedaan op scholen, zondagscholen en in clubs, op campings en in zaaltjes. Die ervaring stel ik tot uw beschikking. We hopen dat u er wat aan heeft. Mail gerust: josine@bijbelverhalen.nl. KOOP ONZE USB-STICK met.
Gastenboek Christelijke verhalen.
Ik geef even enkele voorbeelden.: Ik hoop dat deze christelijke teksten een vermelding mogen krijgen op jullie website. Alvast hartelijk dank! schreef op 16 november 2012 om 1613.: Met veel plezier vond ik deze verrassende site. Wat staan er mooie verhalen op. Ik hoop op nog vele nieuwe verhalen zodat ik eens iets kan voorlezen op onze club. schreef op 19 juli 2012 om 1307.: Hele mooie site! ga zo door! Neem je ook een kijkje bij mij? schreef op 4 juni 2012 om 1024.: Ga hier mee door. schreef op 6 april 2012 om 0927.: ziet er goed uit! wat een mooie verhalen! schreef op 3 februari 2012 om 0829.: Rein wist niet dat jij hier mee bezig zit, ik vind dit erg leuk. schreef op 6 november 2011 om 1834.: Wat een mooie verhalen staan hier! Ik ben altijd op zoek naar mooie, ontroerende verhalen voor mijn werk. Op deze site zijn er erg veel te vinden! Ga zo door! schreef op 21 oktober 2011 om 1333.: Geweldige site met prachtige verhalen, verhalen met een moraal, een boodschap!
Verhalen Christelijke verhalen.
verhalen om je te raken. Klik hier om naar de verhalen van 1 t/m 15 te gaan. Klik hier om naar de verhalen van 16 t/m 30 te gaan. Klik hier om naar de verhalen van 31 t/m 45 te gaan.
Christelijke verhalen.
Hij werkte van s morgens vroeg tot s avonds laat en stond met al zijn buren op goede voet. Maar zijn drie zoons waren flink uit de kluiten gewassen luilakken. Ze lieten hun vader ploeteren op het veld en in de moestuin, ja zelfs in huis lieten ze hem al het werk doen, terwijl ze zelf in de schaduw van een boom zaten te wauwelen of ze namen hun hengels en gingen vissen in de rivier de Dnjestr die Rusland Vanaf 10 jaar ca. Sprookjes top 100. Griekse mythen en sagen. Sprookjes van Grimm. Verhalen uit Noord-Holland.
Christelijke verhalen Christelijke verhalen vind je op 1001KorteVerhalen.nl!
U ziet de christelijke verhalen 1 t/m 26 van de 26. Sorteer de verhalen op: waardering / datum / titel. de tijd van je leven als de loop der seizoenen. Mijn lieve opa. Kom uit die boom! Een boom over leven. In de Les met Jezus.
Christelijke feesten vrije verhalen Appie.
En als je kijkt naar hoe Kerst tegenwoordig wordt gevierd als een groot commercieel feest dan zou je je kunnen afvragen hoe wij als kinderen van God met het Kerstfeest om moeten gaan. Appie 19 december 2013 18 december 2013 Christelijke feesten vrije verhalen diversen de geboorte van de Vredevorst.

Contacteer ons