Resultaten voor korte verhalen literatuur

 
korte verhalen literatuur
 
Zoemer.nl All you can read Startpagina.
Op de verhalenbank van Zoemer.nl lees je de mooiste korte verhalen uit de Nederlandse literatuur, waar je maar bent! De teksten zijn ook te gebruiken voor school. Lees hier een gratis voorbeeldverhaal. In de Boekenbank vind je een groot aantal e-books die je allemaal voor je lijst mag lezen, sommige met uittreksels en inleidingen.
De gereedschapskist van de schrijver: korte verhalen Schrijven Online.
Wil je liever eens een boek lezen over korte verhalen? In onze schrijfbibliotheek staan meerdere boeken die je kunnen helpen bij dit genre, zoals Korte verhalen schrijven van Ton Rozeman en Schrijven is schrappen van Hans Hogenkamp. Met een schrijfcursus kun je nog meer de diepte ingaan en krijg je bovendien feedback op je werk.
1001 Korte Verhalen Verhaaltjes Zoek naar literatuur verhalen en literatuur verhaaltjes!
U ziet de literatuur verhalen 1 t/m 16 van de 16. Als was het niet zo. Zij was geen transgender meer. Brief uit Amerika. Wolga en wodka. Hij weet het. Emma 8/25 Fantasiewereld. Emma 11/25 Madrid. 1 juli 2017. Requiem: Hoofdstuk 10 1e deel. Requiem: Hoofdstuk 19. Moezjik en Toezjik. Om te zoeken moeten er minimaal 3 tekens worden ingevuld, anders kunnen we geen verhalen voor u vinden. Zoek naar: Zoek verhalen. Laatste berichten op het forum. 08/03 Goedkeuring verhaal. 15/11 Eerste stuk van Dreambender. 15/11 VERHALEN WEDSTRIJD! 31/10 Dit ben ik. 21/07 Vraag aan iedereen hier! 03/07 Wie kent het verhaal Jumbo. 27/03 shooi/s hoi. 12/03 verhaal van de dag. Naar het forum. 17-10 1001KorteVerhalen.nl online! In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen.
De vijf beste korte verhalen van Maarten Biesheuvel volgens Onno Blom De Groene Amsterdammer.
De vijf beste korte verhalen van Maarten Biesheuvel volgens Onno Blom. Volgens Onno Blom, neerlandicus en literair recensent, is Maarten Biesheuvel de onbetwiste meester van het korte verhaal. Deze week wordt het genre gevierd, reden om Blom te vragen naar de vijf beste verhalen van Biesheuvel.
Leesplein 15.
Voor Nederland Leest stelde schrijver A.L. Snijders een bloemlezing samen van de mooiste korte verhalen uit de Nederlandse literatuur. De bundel is in twaalf provinciale edities verschenen, met enkele verhalen uit de regio. Deze scholiereneditie bevat zes korte verhalen van Pepijn Lanen.
De redactie tipt korte verhalen VPRO Boeken VPRO.
Om de stap wat kleiner te maken, neemt de redactie u aan de hand en tipt haar favoriete verhalenbundels. De korte verhalen van Isaak Babel 1894-1940 zijn geweldig. Uitleggen waarom is niet goed mogelijk; daarom is het juist grootse literatuur.

Contacteer ons