Op zoek naar lange verhalen?

 
lange verhalen
 
1001 Korte Verhalen Verhaaltjes Zoek naar lange verhalen en lange verhaaltjes!
Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl. Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan! Laat mij hier 14 dagen ingelogd blijven! Zoek in alle verhalen. U bent hier.: Lange verhalen zoeken. U ziet de lange verhalen 1 t/m 50 van de 178.
Lange verhalen Schrijven Online.
Sinds: 11 Feb 2013. Hoewel ik al lange tijd verhalen schrijf, blijf ik problemen houden met langere verhalen. Korte verhalen lukken me wel, omdat ik dan het overzicht heb wat wanneer gebeurt, en ik niet alles uit hoef te leggen.
Saskia Het lange verhaal Saskia Maaskant.
Vanaf het moment dat ik het bibliotheekpasje kreeg, kon je mij op de bank of op mijn bed vinden, weggedoken in een boek. Ik was verslaafd; ik droomde compleet weg bij de verhalen. Mijn moeder hoorde ik niet meer roepen als ik klusjes moest doen.
Verhalen voor kinderen.
Een Duits volksverhaal over een door de feeën ontvoerd kindje. De genezing van Ilya van Moerom. Een verhaal uit Rusland. Verhalen per land. Verhalen per religie. Verhalen per leeftijd. Verhalen per verteltijd. Verhalen Feesten Vandaag de dag. Sprookjes uit Nederland.
Grappige verhalen.
Verhalen per leeftijd. Verhalen per verteltijd. Verhalen Feesten Vandaag de dag. Sprookjes top 100. Griekse mythen en sagen. Verhalen voor kinderen. Sprookjes van Grimm. De wolf en de zeven geitjes. Sprookjes uit Finland. De nieuwe kantele Een verhaal uit Finland. Vainamöinen verheugde zich over de rijke oogsten, het weldoorvoede vee en de mooie huizen die de Finnen zich bouwden. Slechts een ding ontbrak: nergens klonk een lied, nergens waren de klanken van een harp te horen. Daarom verzocht de oude wijze zijn broer Ilmarinen hem een lange hark te smeden.
De beste lange verhalen NRC.
Op nrc.nl/longreads selecteert de redactie de beste longreads, lange artikelen op internet. Je leest er bijvoorbeeld een verhaal uit The New Yorker over de beste zakkenroller ter wereld 8.216 woorden. Of het verhaal van Michael Morton, de man die 25 jaar lang onterecht vastzat voor de moord op zijn vrouw, gepubliceerd in de Texas Monthly 28.000 woorden. Lees de verhalen op nrc.nl/longreads.
Korte Verhalen, lange verhalen, geen verhalen en andere verhalen Peter van Kan.
De melancholie van zijn muziek is afwezig in deze verrassende, absurde en ontroerende avonturen. Eppo, neef Fred, de lamme en de blinde, Kck, de Boom van Al: nog lang nadat je het boek uit hebt, zul je aan ze denken. Slot van de serie verhalen over Eppo uit het boek Korte verhalen, lange verhalen, geen verhalen en andere verhalen.
Scholieren.com.

Contacteer ons