Op zoek naar als verhalen?

 
als verhalen
 
Verhalen Epilepsiefonds.
Een leven met epilepsie kan ingrijpend zijn. Vooral als medicijnen niet werken en iemand last blijft houden van aanvallen. Lees hieronder de persoonlijke verhalen van en over mensen met epilepsie. Ook vrijwilligers van het Epilepsiefonds en andere betrokkenen komen aan het woord.
Plek voor Verhalen Voor leiders en professionals die veranderingsprocessen als een verhaal willen zien.
Bij Plek voor Verhalen kun je als leider terecht als je gecoacht wil worden in je werk. Zeker wanneer je in een organisatie in verandering werkt, kan het doeltreffend zijn om te sparren met een niet-ingewijde met een groot luisterend oor.
Verhaal Wikipedia.
In feite probeert geschiedenis als wetenschap de verhalen die ons zijn nagelaten te onderzoeken en er een zo feitelijk mogelijk verhaal over te schijven. In het Latijn betekent historia tenslotte zowel geschiedenis" als verhaal" en ook in andere Europese talen komt de verwantschap voor vgl.
Jouw verhaal Zoeken naar Familie Fiom.
Verhalen uit het Adoptie Magazine. Hoe is het om je kind af te staan? Hoe is het om geadopteerd te zijn? En hoe is het om een kind te adopteren? De drieluiken van het Adoptie Magazine vertellen de verhalen van een afstandsmoeder, een adoptiekind en de adoptieouders.
De kracht van storytelling: waarom verhalen ons eeuwig verleiden? Tekstblad.
Bovendien zijn verhalen effectieve manieren om mensen te raken en de beïnvloeden. Als je mensen in beweging wilt krijgen, moeten ze hetzelfde zien wat jij ziet. Verhalen geven ook invulling aan de behoefte aan saamhorigheid en het delen van ervaringen.
bol.com Women who run with the wolves as archetype in myths and stories, Clarissa Pinkola Estes.
Stay cool Action books Building supply deals Sales Everything for your holiday. back to home page. Religion, Spirituality Philosophy. De ontembare vrouw als archetype in mythen en verhalen. Author: Clarissa Pinkola Estes. 4.7 of the 5. Questions and answers 1.
Pronken met verhalen van een ander De Gestolen GrootmoederDe Gestolen Grootmoeder.
Maar het fenomeen van herinneringen die van eigenaar veranderen is ook bij anderen gesignaleerd, in onderzoek naar oral history en naar volksverhalen. Uit interviews met overlevenden van de Watersnoodramp van 1953 ik schreef er eerder over bleek dat de grenzen tussen het collectieve en het individuele geheugen vloeiend zijn: verhalen zoals die over een dikke vrouw die bij haar vlucht voor het water klem kwam te zitten in een klein zolderraampje zijn als persoonlijke herinnering opgeslagen in het geheugen van mensen die dit alleen van horen zeggen hebben.
Persoonlijke verhalen KiKa.
Carolijn was zelf 8 jaar toen ze ziek werd en het gezicht van een KiKa campagne. Het verhaal van Vera. Toen Vera net 3 jaar was werd er een niertumor bij haar ontdekt. Het verhaal van Eline. Samen succesvol voor KiKa met kanjer Eline als motiverende kracht.
De Verhalen NPO Radio 1. appje. calendar. check. chevron-down. chevron-left. chevron-right. chevron-up. close. download. drag. facebook. fast-backward. fast-forward. google-plus. icon. instagram. link
Download Downloaden kan je door met rechtermuis knop te klikken en dan Downloaden" als" selecteren. Vanaf: Deel fragment vanaf de volgende tijd. Volgende 0 fragmenten van mijn playlist. Speel automatisch af. Luister Kijk live App je. Nu: Spraakmakers 0930: 1130: uur. De mooiste hoorspelen en radioverhalen van NPO Radio 1. In De Verhalen hoor je producties van VPRO, AVROTROS, BNNVARA, NTR.
Trouwringen Verhalen verteller.
Eeuwenlang dienden de verhalen die grootouders tijdens donkere winteravonden vertelden als formele educatie voor de jongeren. Deze mondelinge overdracht ging uit van de kracht van de metafoor, en de verhalen, die altijd in een rituele context en nooit op een terloopse wijze verteld werden, waren moralistisch maar ook zeker humoristisch van aard meestal speelden dieren en allerlei fabelachtige wezens er een centrale rol in en hielden zowel kinderen als volwassenen een leerzame spiegel voor.
Ervaringsverhalen Wat zijn ervaringsverhalen?
Het zijn verhalen van mensen die herstellen van een psychiatrische aandoening waaronder verslaving en die ingaan op thema's' als zingeving en identiteit. Herstel impliceert volgens Boevink een actieve acceptatie van problemen en beperkingen, en een geleidelijke inwisseling van de cliënt-identiteit naar burgerschap Boevink, 2008 in: Korevaar en Dröes, 2008.

Contacteer ons