Op zoek naar als verhalen?

 
als verhalen
 
Het verhaal van verschillende ALS patiënten aan het woord.
Het verhaal van. Op deze pagina kunt u de verhalen lezen van mensen die de diagnose ALS, PLS of PSMA gekregen hebben of de verhalen van betrokkenen, nabestaanden en familieleden. Sommige verhalen zijn door hen zelf geschreven, vanuit hun persoonlijke ervaring en beleving en ingezonden naar Stichting ALS Nederland.
Mijn verhaal.
Vervolgens ben ik met n van mijn beste vrienden naar Gambia geweest en als klap op de vuurpijl heb ik voor mij en mijn echtgenote afgelopen september een verkorte wereldreis geboekt die ons via Singapore zou voeren naar Australie, Nieuw Zeeland, Fiji en Los Angeles, onwetend van hetgeen nog boven ons hoofd zou hangen.
Ineke van Kleef-Peters Stichting ALS Nederland.
Gelukkig zijn er nog heel veel lieve en aardige mensen in de omgeving die het wel menen als ze vragen hoe het gaat, die je regelmatig bezoeken en steunen, en je de liefde geven om met alle energie ondanks dat die zeer beperkt is door te VECHTEN TEGEN ALS.
Duizenden verhalen De Binnenvest.
Zeker als ze trots zijn omdat ze langzamerhand de weg terug weer hebben gevonden. Op onze beurt zijn we er trots op dat ze deze verhalen met ons en anderen willen delen. We hopen dan ook dat onderstaande verhalen inspireren.
Verhalen, blogs over mijn werk als uitvaartverzorger bij Infinity Uitvaartzorg.
Over al deze verhalen hou ik een blog bij. door Monique Kupras 28 mrt, 2018. Ze belde me met de vraag of het ook mogelijk was de uitvaart van haar zus telefonisch te regelen. Een beetje verbaasd bevestigde ik haar vraag. Ze gaf aan dat haar zus al jaren in een verzorgingshuis verbleef en dat er niemand meer was die zich om haar bekommerde. door Monique Kupras 28 feb, 2018. Ze belde me op vanuit het ziekenhuis en vertelde me dat haar man was overleden. Ze lag zelf ook nog in het ziekenhuis en mocht de volgende dag naar huis. Daar spraken we met elkaar af om de uitvaart van haar man te bespreken. Ze zag er verdrietig en vermoeid uit toen. Terugblik op 2017. door Monique Kupras 3 jan, 2018. Ik heb de gewoonte om ieder jaar terug te blikken op het afgelopen jaar, zowel op zakelijk gebied als privé.
Getuigenissen pALS ALS Liga België vzw.
Vind steun in verhalen van lotgenoten. Elke maand laten we in het ALS-magazine een patiënt aan het woord. Stuk voor stuk patiënten met een positief verhaal, met een opbeurende boodschap. Patiënten die vertellen hoe ALS hun leven heeft veranderd en hoe zij daar mee omgaan.
Verhalen van vluchtelingen.
UAF: Studie en werk voor hoger opgeleide vluchtelingen. Wat doet het UAF? Wat u kunt doen. Over het UAF. Meld u aan voor de nieuwsbrief. Mardjan Seighali blogt. Publicaties en pers. Contact en route. Verhalen van vluchtelingen. Verhalen van vluchtelingen.
Verhalen tienermoeders.nl.
De nieuwste verhalen worden bovenaan geplaatst. Als je op enig moment wilt dat je verhaal verwijderd wordt neem dan contact met ons op. Anderen kunnen niet reageren op jouw verhaal. Als jij dus een vraag hebt over iets, en je wilt tips en ideeen van anderen, zet dan een berichtje in het forum op de website.
Als ALS je wereld binnensluipt Ons verhaal.
Ik wou me richten tot de wereld, maar miste de noodzakelijke spreekbuis, ik voelde me de roepende in de woestijn Al vlug kwam het idee om te starten met een weblog, kortom blog. Ik wou eens aftasten of er interesse was in mijn verhaal, en niet alleen in dat van mij, maar het verhaal van de pALS personen met ALS. Een verhaal dat ronduit verschrikkelijk is, maar niet gebracht in een choquerende stijl, dat was wat ik wou. Het ging vrij snel, de verhalen op de blog wisten mensen te beroeren.
Hoe werkt de nieuwe Facebook-functie Verhalen? Hulp Tips Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Hoe werkt Facebook Verhalen? Als je in de Facebook-app zit kun je op verschillende manieren een foto of video plaatsen die na 24 uur automatisch verdwijnt. Je kunt bij verhalen klikken op je eigen foto met het plusje, je kunt linksboven naast de zoekbalk klikken op de camera of je kunt in de nieuwsfeed met je vinger van links naar rechts over het scherm te vegen.
Verhalen over eenzaamheid.
Lees de verhalen hieronder maar eens. Altijd al gevoel Ik hoor niet echt ergens bij. Van jongs af aan voel ik me eenzaam. Ik ben er depressief van geworden. Vaak wil ik alleen in bed liggen, me verstoppen en geen contact hebben met wie dan ook. Heel blij met clubje, ik voelde me zo alleen. De hele dag zit ik hier boven en zie ik niemand. In de huiskamer zitten alleen demente ouderen. Die zeggen ook niets. Ik ben heel blij mijn clubje in het buurthuis. Thuis valt er een deken van eenzaamheid over me heen. Ik was een doorzetter. Als kraanmachinist werkte ik volcontinu.

Contacteer ons