Meer resultaten voor als verhalen

 
als verhalen
 
Patiëntverhalen UMC Utrecht.
Hoe ervaart u als patiënt de dagelijkse zorg en behandeling in het UMC Utrecht? Welke verwachtingen heeft u en wat maakt voor u het verschil? Lees de verhalen van andere patiënten of stuur ons uw eigen verhaal. Stuur ons uw eigen verhaal.
Het verhaal van verschillende ALS patiënten aan het woord.
Het verhaal van. Op deze pagina kunt u de verhalen lezen van mensen die de diagnose ALS, PLS of PSMA gekregen hebben of de verhalen van betrokkenen, nabestaanden en familieleden. Sommige verhalen zijn door hen zelf geschreven, vanuit hun persoonlijke ervaring en beleving en ingezonden naar Stichting ALS Nederland.
Mijn verhaal: leven met A.L.S. 1 gezondheid.be.
Voorlopig is het alleen nog maar kijken en niet actief meedoen. In een ALS Digest stond een verhaal van een meneer die twaalf jaar geleden dacht dat hij de laatste verjaardag van zijn zoontje zou vieren en nu 12 jaar later bij zijn eindexamen was. Dat gaf hoop, maar ook de wijze waarop ALS'ers' verhalen die het niet zo goed gaat geeft hoop.
Mijn verhaal.
Vervolgens ben ik met n van mijn beste vrienden naar Gambia geweest en als klap op de vuurpijl heb ik voor mij en mijn echtgenote afgelopen september een verkorte wereldreis geboekt die ons via Singapore zou voeren naar Australie, Nieuw Zeeland, Fiji en Los Angeles, onwetend van hetgeen nog boven ons hoofd zou hangen.
Verhalen van leprapatiënten.
Contact en informatie. Verhalen van leprapatiënten. Ik praat niet meer. Mijn dochter, Subi, was een ontzettende kletskous. Tot die ene dag dat ze hoorde dat ze lepra had. Mijn allerliefste dochter is een totaal ander, zwijgend meisje geworden. Bang, omdat ze anders is dan de andere kinderen. Benito 37 pakte als test een hete pan vast.
Wetenschappers over het vertellen van verhalen als didactisch middel Verhalenverteller Rudolf Roos.
cognitieve wetenschapper Mark Turner, in zijn boek The Literary Mind. Als onze ervaringen, kennis en denken voor het merendeel georganiseerd zijn als verhalen, is het verhaal óók de manier die het beste bij mensen aansluit als het gaat om het overdragen van ervaringen, kennis en denken.
Moeten knokken voor de juiste medicijnen tegen ALS vrouw.nl.
Klik op de knop Volgen om e-mail notificaties te ontvangen. Vanaf nu krijg je een e-mail als er in de rubriek Verhalen achter het nieuws een nieuw artikel is verschenen. Je kunt de rubrieken die je volgt beheren in je profiel.
Waarover we praten als we over verhalen praten Voorbij de techniek van korte verhalen.
Horror Vacui Wees in je verhalen niet bang voor de leegte. Als ik mijn handboek over Korte Verhalen Schrijven nu zou schrijven, dan zou ik er wellicht een hoofdstuk aan toevoegen over de Horror Vacui, de angst voor de leegte, die soms voor kunstenaars zo bedreigend is dat ze hem, jammergenoeg, meteen en zo volledig mogelijk willen vullen.
Duizenden verhalen De Binnenvest.
Zeker als ze trots zijn omdat ze langzamerhand de weg terug weer hebben gevonden. Op onze beurt zijn we er trots op dat ze deze verhalen met ons en anderen willen delen. We hopen dan ook dat onderstaande verhalen inspireren.
Als ALS je wereld binnensluipt Ons verhaal.
Ik wou me richten tot de wereld, maar miste de noodzakelijke spreekbuis, ik voelde me de roepende in de woestijn Al vlug kwam het idee om te starten met een weblog, kortom blog. Ik wou eens aftasten of er interesse was in mijn verhaal, en niet alleen in dat van mij, maar het verhaal van de pALS personen met ALS. Een verhaal dat ronduit verschrikkelijk is, maar niet gebracht in een choquerende stijl, dat was wat ik wou. Het ging vrij snel, de verhalen op de blog wisten mensen te beroeren.
Getuigenissen pALS ALS Liga België vzw.
Vind steun in verhalen van lotgenoten. Elke maand laten we in het ALS-magazine een patiënt aan het woord. Stuk voor stuk patiënten met een positief verhaal, met een opbeurende boodschap. Patiënten die vertellen hoe ALS hun leven heeft veranderd en hoe zij daar mee omgaan.

Contacteer ons