Op zoek naar korte verhalen met een moraal?

 
korte verhalen met een moraal
 
Mentaal Sterker.
Vaak werden er ook verhalen verteld over de mensen en hoe ze met elkaar om moesten gaan of juist niet. Door deze levenslessen in een verhaal te vertellen werd de boodschap vaak beter onthouden dan een simpele korte zin. Hieronder staan enkele verhalen met zo een boodschap.
Homepage Zinnige Verhalen.
Zinnige Verhalen is ontstaan uit een plastic tas vol verhalen. Vanuit die plastic tas is ook onze uitgeverij gegroeid. Met elkaar verzorgen we de verhalen die we aanbieden in de verhalenmail. Daarnaast maken we wenskaarten en verkopen we mooie producten in onze shop.
Mooie inspirerende korte verhalen met een moraal of levenswijsheid.
Korte inspirerende verhalen met een moraal. Op deze pagina staan diverse korte inspirerende verhalen met een moraal en levenswijsheden die mij persoonlijk aanspreken. Deze vaak leerzame verhalen worden vaak gebruikt om een verhaal dat speelt in deze tijd kracht bij te zetten of een standpunt of levenswijsheid te illustreren in een speech of presentatie.
Levensles, Korte verhalen.
Goede vraag goed antwoord. Op deze pagina vind je mooie korte verhalen die alle een wijze levensles doorgeven. Ze moeten doorverteld, doorgegeven worden. Per mail boek of via internet. Vroeger kreeg vrijwel iedereen verhalen te horen met een moraal. Dit waren vaak de verhalen uit godsdienstige hoek.
Gastenboek Christelijke verhalen.
Ik ben altijd op zoek naar mooie, ontroerende verhalen voor mijn werk. Op deze site zijn er erg veel te vinden! Ga zo door! schreef op 21 oktober 2011 om 1333.: Geweldige site met prachtige verhalen, verhalen met een moraal, een boodschap!
Moraalsprookjes.
Korte verhalen ca. Sprookjes uit Italiƫ. De spaghettischotel Een Italiaans dierensprookje over een wolf, drie ganzen en spaghetti. Een wolf maakt jacht op drie vette ganzen. De eerst heeft zijn huisje van stro gemaakt, de tweede van hooi en de derde van steen. De eerste twee heeft hij zo opgeslokt, maar de derde is moeilijker te pakken. Hij doet het voorstel om samen met de gans spaghetti te koken.
Verhalen mooie, korte, inspirerende verhalen.
ayah 17 april 2015 om 1508.: dat is een hele mooie verhaal 3. Julie Vervoort 11 januari 2015 om 1425.: Heilzame verhalen, een korte verpozing, een ogenblik balsem voor t gemoed. sherien 7 januari 2015 om 0153.: Kennis en ervaring met elkaar delen.
Javascript Comments.
Inspirerende Verhalen.
Hij was erg gelukkig met wat hij had. Toch was hij erg nieuwsgierig geworden na de kleurige verhalen van neef Harry. Een paar dagen later besloot hij toch eens zijn neef te gaan bezoeken. Hij klom de put uit en keek over de rand heen.
Korte moraal verhalen Mooie inspirerende korte verhalen met een moraal of levenswijsheid. Inspirerende teksten Pinterest Korte verhalen, De betekenis v.

Contacteer ons