Meer resultaten voor korte verhalen met een moraal

 
korte verhalen met een moraal
 
Mooie inspirerende korte verhalen met een moraal of levenswijsheid.
Korte inspirerende verhalen met een moraal. Op deze pagina staan diverse korte inspirerende verhalen met een moraal en levenswijsheden die mij persoonlijk aanspreken. Deze vaak leerzame verhalen worden vaak gebruikt om een verhaal dat speelt in deze tijd kracht bij te zetten of een standpunt of levenswijsheid te illustreren in een speech of presentatie.
verhaal van een ezel in het Engels.
Maar uiteindelijk verkopen wij onze auto's' zei ikwat, doen jullie met jullie ezels wanneer ze oud en nutteloos worden? Hij zei: we nemen ze mee naar een hele diepe afgrond en binden eerst de voorste en daarna de achterste poten vast. En dan.'vroeg' ik, dan duwen we het dier de afgrond in zei hij. Oo zei ik. Moraal van het verhaal: wees geen ezel!
Spiritueelnetwerk.nl Spirituele anekdotes: kippensoep voor de ziel.
Kippensoep voor de ziel. In Amerika noemen ze het kippensoep voor de ziel: korte, vaak grappige en altijd inspirerende verhaaltjes met een wijze les. Het zijn spirituele verhalen die over de hele wereld verteld worden. Wijsheid en spiritualiteit zijn zaken waar in de hedendaagse samenleving veel behoefte aan is.
Verhalen 46-60 Christelijke verhalen.
Hij zag er naar uit, want dit scheen een geweldig bedrijf te zijn. Een spreker begon zijn seminar door een 20 euro biljet in de lucht te houden. In de zaal met 200 mensen vroeg hij: wie wil dit 20 euro biljet hebben?
Korte verhalen van onbekende schrijvers.
Groetjes van Jessica de Korte. Filosofische verhalen met een moraal in komiekvorm Het verhaal van de ui Jessica de Korte. De schutting Anonieme schrijver. In de holst van de nacht David Sinnaeve. De diepgaande verhalen Een reisje naar huis Jessica de Korte.
Christelijke Fictie.
Deze bundel korte christelijke verhalen is bedoeld om je aan het denken te zetten en om je te vermaken en misschien om je wat bij te brengen. Huil met mij, denk na met mij en misschien kun je ook met mij lachen. Lees een paar verhalen.
Levensles, Korte verhalen.
Goede vraag goed antwoord. Op deze pagina vind je mooie korte verhalen die alle een wijze levensles doorgeven. Ze moeten doorverteld, doorgegeven worden. Per mail boek of via internet. Vroeger kreeg vrijwel iedereen verhalen te horen met een moraal. Dit waren vaak de verhalen uit godsdienstige hoek.
Columns Korte verhalen Archives boekenbijlageboekenbijlage.
Ze beslaan steeds twee bladzijden en geven een inkijkje Lees verder over Mooie miniaturen. Prachtige, gevarieerde verhalen. 11 april 2018 In Columns Korte verhalen, Literatuur Reacties uitgeschakeld voor Prachtige, gevarieerde verhalen. De vluchtelingen Viet Thanh Nguyen Vertaling Paul Bruin Marmer 240 blz. Met zijn debuutroman De sympathisant won Viet Thanh Nguyen verschillende prijzen, waaronder de Pulitzer prijs voor fictie. In het Nederlandse taalgebied heeft hij met dat boek vooral veel sterren geoogst maar het lijkt erop dat het boek nog niet veel is gelezen. Inmiddels is zijn Lees verder over Prachtige, gevarieerde verhalen. De moraal van het verhaal.
Bijbelverhalen een site vol verhalen.
Oude en Nieuwe Testament, Opa Krentenbol, Voor de Kleintjes, Vrije verhalen, Kerst en Toneel, Poppenkast, Anekdotes, Gedichten, Geluksblaadjes, Activiteiten, Bingospelen, Denkstarters, Doolhoven, Ganzenbord spelen, Kleurplaten, Objectlessen, Puzzels, Quizzen, Rebussen, Spelletjes, Werkbladen, Woordzoekers Lesprogrammas. Onder aan elk verhaal staat een pdf icoontje. Als u hierop klikt kunt u het verhaal afdrukken of downloaden. Copyright van alles wat op deze website staat, behoort toe aan Josine de Jong. Alles mag gratis gebruikt, maar niet verkocht worden. Graag bij publicatie de bron vermelden. Elk verhaal is een integer geheel, dus niets aan veranderen graag. Josine de Jong. Ik heb als onderwijzeres zon vijftig jaar kinderwerk gedaan op scholen, zondagscholen en in clubs, op campings en in zaaltjes. Die ervaring stel ik tot uw beschikking. We hopen dat u er wat aan heeft. Mail gerust: josine@bijbelverhalen.nl. KOOP ONZE USB-STICK met.
Gastenboek Christelijke verhalen.
Ik ben altijd op zoek naar mooie, ontroerende verhalen voor mijn werk. Op deze site zijn er erg veel te vinden! Ga zo door! schreef op 21 oktober 2011 om 1333.: Geweldige site met prachtige verhalen, verhalen met een moraal, een boodschap!
Inspirerend verhaal: Het verhaal van het potlood Just Be You.
Ik vind dat inspirerende verhalen je vaak een inzicht geven en weer even laten zien waar je staat. Heerlijk vind ik deze verhalen. Ik wil dit inspirerend verhaal dan ook graag met je delen. Het verhaal van het potlood. Een jongetje keek naar zijn oma die een brief aan het schrijven was.

Contacteer ons