Op zoek naar korte verhalen voor de jeugd?

 
korte verhalen voor de jeugd
 
1001 Korte Verhalen Verhaaltjes Zoek naar jeugd verhalen en jeugd verhaaltjes!
1 2 Volgende. Een veilige thuis na een verloren jeugd proloog. voor het eerst op kamers. Dat hadden wij vroeger niet. Gebruik het misbruik. De roos van Jericho Anastatica hierchuntica. Sasha Deel 1. over delicten enemoties. De oude vrouw in de bus. Hoe liefde mij vervreemde. Afscheid van het oude jaar. Peter en de schildersspullen. Het warme liefdeshart. Donderdag 9 mei 2002, beslissend. Opa's' laatste wandeling. Hoe nu verder? de geel van de duivel. Lente en zomer. het verhaal van Els. Portret met Sybilla. Speel niet met de toekomst. het einde van de materie. Requiem: Hoofdstuk 7. Bloeddorst: Hoofdstuk 1. Bloeddorst: Hoofdstuk 9. Requiem: Hoofdstuk 31 2e deel. 1 2 Volgende. Om te zoeken moeten er minimaal 3 tekens worden ingevuld, anders kunnen we geen verhalen voor u vinden. Zoek naar: Zoek verhalen. Laatste berichten op het forum. 08/03 Goedkeuring verhaal. 15/11 Eerste stuk van Dreambender. 15/11 VERHALEN WEDSTRIJD! 31/10 Dit ben ik. 21/07 Vraag aan iedereen hier! 03/07 Wie kent het verhaal Jumbo. 27/03 shooi/s hoi. 12/03 verhaal van de dag. Naar het forum. 17-10 1001KorteVerhalen.nl online! In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen.
1001 Korte Verhalen Verhaaltjes Serie Verhalen over mijn jeugd door Bjarne.
Verhalenserie Verhalen over mijn jeugd door Bjarne. Verhalen over mijn kinderjaren. Lente en zomer. Laatste berichten op het forum. 08/03 Goedkeuring verhaal. 15/11 Eerste stuk van Dreambender. 15/11 VERHALEN WEDSTRIJD! 31/10 Dit ben ik. 21/07 Vraag aan iedereen hier! 03/07 Wie kent het verhaal Jumbo. 27/03 shooi/s hoi. 12/03 verhaal van de dag. Naar het forum. 17-10 1001KorteVerhalen.nl online! In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen.
Gratis Nederlandstalige ebooks downloaden ePub PDF.
Uiteindelijk vonden ze het verhaal leuk genoeg om in te sturen voor de Paul Harland Prijs 2013 wat vanaf 2015 de Harland Awards heet. Je kunt dit verhaal nu als gratis ebook downloaden. Vrijdag 07 April 2017 Categorie: Korte verhalen.
Verhalen voor kinderen vanaf 10 jaar.
Lang, lang geleden leefde in het klooster van Chaumont een monnik die zich regelmatig overgaf aan diepe meditatie. Om zich nog meer te kunnen concentreren, liep hij vaak dagenlang rond in de uitgestrekte bossen Frankrijk Vanaf 11 jaar ca. Griekse mythen en sagen. Korte verhalen ca. Verhalen voor kinderen vanaf 8 jaar.
Leesplein 15.
Voor Nederland Leest stelde schrijver A.L. Snijders een bloemlezing samen van de mooiste korte verhalen uit de Nederlandse literatuur. De bundel is in twaalf provinciale edities verschenen, met enkele verhalen uit de regio. Deze scholiereneditie bevat zes korte verhalen van Pepijn Lanen. Uitgever: CPNB, 2015. Aantal bladzijden: 187. Schrijver: Sanneke van Hassel. Schrijver Jan van Mersbergen maakte een selectie van 27 korte, soms zelfs ultrakorte verhalen, sommige vermakelijk, andere spannend. Bovendien leidt hij elk verhaal kort in. Samen vormen ze een bijzonder overzicht van tien jaar schrijverschap. Uitgever: De Bezige Bij, 2015. Aantal bladzijden: 223. Zelfs de vogels vallen. Schrijver: Frederik Willem Daem. Een nachtelijke dwaaltocht door Parijs, een achtervolging door Los Angeles of de opkomst en ondergang van een televisiepredikant. De verhalen uit deze bundel spelen zich af in allerlei uithoeken van de wereld en in de hoofden van zeer uiteenlopende personages. Uitgever: De Bezige Bij, 2015. Aantal bladzijden: 192. terug naar lijst. Meer kinderen, jeugd en jongeren.
Jeugd Korte Verhalen.
Ola 15 schrijft beste kort verhaal 7Days.
De prijzen zijn niet de minste: zo verschijnt haar verhaal in het NRC. Voor de ontknoping van de schrijfwedstrijd, zaterdagmiddag in Rotterdam, kwamen de veertien genomineerden van de in totaal meer dan vierhonderd deelnemers bijeen. Ola nam niet alleen een NRC publicatie en een boekenpakket mee naar huis, maar mag ook met drie vrienden een weekend naar Parijs. Drie keer opnieuw. Ik had dit echt niet verwacht, laat ze weten in een reactie. Ik dacht dat ik als veertiende zou eindigen, alle verhalen waren echt zo goed.
JUMP; korte verhalen met hart voor de jeugd.
JUMP; korte verhalen met hart voor de jeugd. Bundel met 21 verhalen waarin jongeren worden aangespoord te doen, te durven, te bewegen en gezond te leven. Kinderboek, Verhalenbundel, Fictie Onderwerpen. Fictie overig algemeen, Proza romans/novellen, Gezondheid, Verhalen door kinderen, romans en novellen; oorspr.

Contacteer ons