Meer resultaten voor verhalen wedstrijd

 
verhalen wedstrijd
 
De wedstrijd Mijn Kort Verhaal Mijn Kort Verhaal. De wedstrijd Mijn Kort Verhaal.
De wedstrijd wordt georganiseerd door Scholieren.com, OV-reisplanner 9292, online verhalenbank Zoemer.nl en uitgeverij De Bezige Bij. Naast onnoemelijke eer én de kans om op te vallen bij Belangrijke Mensen uit het schrijversvak, kunnen de deelnemers vette prijzen verdienen. De nummer een sturen we bijvoorbeeld op citytrip naar Berlijn, samen met een vriend/vriendin of familielid, om daar inspiratie op te doen voor nieuwe verhalen.
Drie schrijfwedstrijden Godijn Publishing.
Verhalen kun je insturen naar: info@godijnpublishing.nl. GP heeft het recht om kleine redactiewijzigingen te doen, als dit wenselijk is. De verhalen worden anoniem gejureerd. Door deelname aan de wedstrijd ga je akkoord met plaatsing van jouw inzending in de verhalenbundel Achterblijvers.
Wedstrijden Schrijven Online.
De wedstrijden die online verschijnen proberen wij zo goed mogelijk te filteren en stuk voor stuk te controleren, maar dit lukt helaas niet altijd. Als je het idee hebt dat er iets mis is met een wedstrijd kun je dit aangeven op het forum.
Alle schrijfwedstrijden op een rijtje? Schrijven Online.
11 Januari 2018. is zo onderhand de meest prestigieuze schrijfwedstrijd voor jongeren uit Nederland en Vlaanderen geworden. Het winnen van deze wedstrijd wordt vaak gezien als springplank voor literair succes. Tussen 10 januari en 3 april kun je jouw inzending opsturen.
heelnederlandschrijft.
Wij zijn zeer actief op social media om jullie op de hoogte te houden van de mooiste verhalen, schrijfwedstrijden, leuke winacties, belangrijk nieuws, dus volg ons nu! Ook voor vragen, tips of opmerkingen kun je ons bereiken via social media.
Editio Verhalenwestrijd Jaarlijkse schrijfwedstrijd voor alle schrijvers!
Heb jij altijd al verhalen of een roman willen schrijven? Dan is deze schrijfcursus iets voor jou! Je leert over personage, locatie, dialoog en plot. Welke cursus moet ik doen? Wil je graag een cursus volgen? Maar weet je nog niet welke?
Actueel overzicht Schrijverspunt.
De Baarnse Literatuurprijs is in 2011 in het leven geroepen als een wedstrijd in het schrijven van korte verhalen, met als uitgangspunt de lengte van Lees meer. in Schrijfwedstrijden: april 2018. De inzendtermijn voor de 8ste editie van de Schrijverspodiumprijs loopt van 04/11/2017 t/m 25/04/2018.
schrijfwedstrijden.
DE BAARNSE LITERATUURPRIJS De Baarnse Literatuurprijs is in 2011 in het leven geroepen als een wedstrijd in het schrijven van. nieuws schrijfwedstrijden verhalenbundels. SCHRIJFWEDSTRIJD Geen droom te ver. maart 15, 2018 maart 15, 2018 Carien Touwen adoremi, dromen, schrijfwedstrijd. SCHRIJFWEDSTRIJD Geen droom te ver Jouw verhaal in een zomerboek? In juli publiceert ADOREMI Uitgeverij het Zomerboek 2018: Geen droom. evenementen lezen nieuws schrijfwedstrijden verhalenbundels. Sweek Zeer Kort Verhaal Schrijfwedstrijd 2018: MicroBrief. maart 5, 2018 Carien Touwen brief, carien touwen, meedoen, schrijfwedstrijd, sweek, zeer kort verhaal, zkv. Sweek Zeer Kort Verhaal Schrijfwedstrijd 2018: MicroBrief Er is een nieuwe ronde van start gegaan op Sweek. Dit keer is. evenementen lezen nieuws schrijfwedstrijden workshops cursussen. Zaterdag 31 maart: Debutantenbal 2018. maart 1, 2018 maart 2, 2018 Carien Touwen debutantenbal, debuteren, editio, lezen, meedoen, schrijven. Debutantenbal 2018 Het boek van de toekomst Datum: Zaterdag 31 maart Locatie: Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, Amsterdam Hoe. evenementen nieuws schrijftips schrijfwedstrijden verhalenbundels. Schrijfwedstrijd voor Rotterdammers. februari 5, 2018 februari 5, 2018 Carien Touwen rotterdam, rotterdam schrijft, schrijfwedstrijd. Schrijf jij het beste verhaal van Rotterdam? Alle verhalen, fictie en non-fictie, met als thema Rotterdam zijn tot 13 maart.
Schrijfwedstrijd Kinderverhalen Nederlands Dagblad.
Gerealiseerd door Liones. Er zijn ruim 250 verhalen binnengekomen voor deze schrijfwedstrijd. Op maandag 30 oktober heeft de jury, die bestaat uit Els de Jong-van Gurp van Royal Jongbloed, Annette van der Plas, recensent van kinderboeken en groep 8 van GBS De Wissel uit Utrecht, de winnaar bekendgemaakt. Gesa van Delft heeft deze schrijfwedstrijd gewonnen. Haar verhaal heeft woensdag 1 november in bijlage Leven gestaan. Lees het hier. De winnaar Gesa van Delft leest voor De jury: groep 8 GBS De Wissel. Bekijk hier nog meer foto's' van de prijsuitreiking. Winnaar kinderen, bezoek Royal Jongbloed. Veel schoolklassen hebben aandacht besteed aan deze wedstrijd.
Reglement Harland Award Verhalenwedstrijd.
De verhalen worden anoniem gejureerd. De identiteit van de schrijvers van elk verhaal is tot na het bepalen van de definitieve uitslag van de wedstrijd niet bekend bij de juryleden. De uitslag wordt bekendgemaakt tijdens een prijsuitreikingsceremonie op het jaarlijkse Dag van het Fantastische Boek, en gepubliceerd op de officiële website van de Harland Awards.

Contacteer ons