Zoeken naar verhalen voorlezen volwassenen

 
verhalen voorlezen volwassenen
 
1001 Korte Verhalen Verhaaltjes Zoek naar volwassen verhalen en volwassen verhaaltjes!
Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl. Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan! Laat mij hier 14 dagen ingelogd blijven! Zoek in alle verhalen. U bent hier.: Volwassen verhalen zoeken. U ziet de volwassen verhalen 1 t/m 44 van de 44.
Eéntje voor het slapengaan: verhaaltjes voor volwassenen die slecht slapen Fit Gezond Nina HLN.
Eéntje voor het slapengaan: verhaaltjes voor volwassenen die slecht slapen. 03 augustus 2017. Deel via Facebook 53 Tweet. Fit Gezond De avonden dat je als kind lag te draaien en te keren, kan je waarschijnlijk op één hand tellen. Tegenwoordig is het iets moeilijker om s avonds de slaap te vatten. Wat is er misgegaan? Het feit dat we niemand hebben die ons een verhaaltje voorleest, bijvoorbeeld. En precies daar wil deze app verandering in brengen. De applicatie, toepasselijk genaamd Calm, zou de overgang tussen je hectische leven van overdag en je nachtrust moeten verbeteren. Tegenwoordig is het immers veel te makkelijk om voor je de ogen sluit nog wat op je telefoon te tokkelen of in slaap te dommelen bij de laatste aflevering van je favoriete serie. Al deze schermen zenden echter blauw licht uit, en laat dat net verantwoordelijk zijn voor een slechte nachtrust. De app wil ons daarvoor behoeden, en biedt ons in de plaats van een felverlicht schermpje korte audioverhaaltjes aan. De stemmen mogen dan wel niet die van mama of papa zijn, er is wel degelijk op gelet dat de verhalen op een rustige en ontspannen manier worden voorgelezen.
Grappige verhalen.
De genezing van Ilya van Moerom. Een verhaal uit Rusland. De jonkvrouw uit de appelboom. Een sprookje over drie door een oude vrouw betoverde zussen. Verhalen per land. Verhalen per religie. Verhalen per leeftijd. Verhalen per verteltijd. Verhalen Feesten Vandaag de dag.
Verhalen mooie, korte, inspirerende verhalen.
Mooie, korte inspirerende verhalen die je energie geven. Verhalen over vriendschap, samenwerken, liefde, veerkracht en optimisme. Op deze pagina staan de korte verhalen overzichtelijk weergegeven. Vader en zoon lopen in het bos. Plotseling struikelt de jongen en omdat hij pijn voelt roept hij: Ahhhh.
Volwassen Sprookjes Verhalen door Angel-Wings.
Het was feest. Hans en Grietje maar dan heel modern. Sneeuwsnuifje en de zeven dwergjes. De tovenaar of eh heks. In het grote dierenbos. Ali Mama en haar veertig dochters. Er was eens een man die helemaal alleen in het bos woonde.
Romantiek in de jungle Gratis luisterverhaal van auteur Jan Razenberg 26.30 min. YouTube.
Onder regie van auteur Jan Razenberg schrijven tientallen mensen over hun meest romantische ervaring in het leven. De verhalen worden voorgelezen op video-clips die uiteindelijk worden geplaatst in een E-book vol video-clips. Mocht je nog mee willen doen, meld je dan aan op facebook en link naar Jan Razenberg Auteur.
LeesTherapie.NL voor Volwassenen.
Als je blijft staren naar de plek waar de zon onderging zul je hem nooit meer zien op gaan. De kracht van verhalen. Wie zijn Wij. U bevindt zich hier: Home Verhalen Korte Verhalen voor Volwassenen. Spiegelende verhalen die je tot andere inzichten brengt.
Schunck Presenteert: Voorlezen volwassenen spannende verhalen Holy Moly Heerlen!
Schunck Presenteert: Voorlezen volwassenen spannende verhalen. 27 dec 2000: 2045.: Top thriller auteurs Joyce Spijkers en Michael Berg lezen voor uit eigen werk. Knus in de tipi tent in Winter Park Urbana. Michael Berg is het pseudoniem van Michel van Bergen Henegouwen.

Contacteer ons