Zoeken naar grappige verhalen voor volwassenen

 
grappige verhalen voor volwassenen
 
Verhalen mooie, korte, inspirerende verhalen.
Ik vaar even weg voor het wrok in de wereld, voor de ongelijkheden, voor de Realiteit. Jos Korthout 17 juli 2015 om 0951.: Beste Mark, Zoekend naar informatie over de Dag van de Stilte kwam ik bij jouw positieve korte verhalen.
Grappige verhalen Grappige verhalen vind je op 1001KorteVerhalen.nl!
U ziet de grappige verhalen 1 t/m 50 van de 90. Sorteer de verhalen op: waardering / datum / titel. 1 2 Volgende. Dat is niet best. Het eenzame koekje. Opzij met gedoe. Het hokje met inzicht, mensenkennis dilemmas. Komkommertijd, hier en elders. US na 100 dagen Trump. In geuren en kleuren. Taal over het lichaam. rumoer in het kippehok. In de bus. Hebbu dat nou ook weleens? HET SPOOKT HIER. Als je alles kwijt bent. De Babelse Berg. Ben ik lekker mee. Als een god in Frankrijk. Bloedspannend, zo'n' eerste date. Ha fijn het is weer zaterdag. Hobbels op het bospad. Mama even in verwarring. Rozen met Gipskruid. Niet onder stoelen of banken. De liefde in het donker! 1 2 Volgende. Laatste berichten op het forum. 08/03 Goedkeuring verhaal. 15/11 Eerste stuk van Dreambender. 15/11 VERHALEN WEDSTRIJD! 31/10 Dit ben ik. 21/07 Vraag aan iedereen hier! 03/07 Wie kent het verhaal Jumbo. 27/03 shooi/s hoi. 12/03 verhaal van de dag. Naar het forum. 17-10 1001KorteVerhalen.nl online! In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen.
1001 Korte Verhalen Verhaaltjes Zoek naar volwassen verhalen en volwassen verhaaltjes!
License to drink. Requiem: Hoofdstuk 31 2e deel. Requiem: Hoofdstuk 11 2e deel. Steen: Hoofdstuk 14. Requiem: Hoofdstuk 3. Om te zoeken moeten er minimaal 3 tekens worden ingevuld, anders kunnen we geen verhalen voor u vinden. Zoek naar: Zoek verhalen.
humor verhalen verhalenlezen.
Klik daarvoor hier. Als u naar een andere categorie dan humor verhalen wilt klik dan hier op de links in het menu de gewenste categorie aan. Ex-werkloze klussen tijdens bijstand leidt tot problemen. de geest van de printer XD. papa is soms zo vervelend. Candy's' from haven. Deze keer van de goldtacogod. hy deed raar. life's' a bitch. lachen met de bijbel. Patrick ruiz de fez. Edith als Topmodel! Waar ben ik. kijjk maar je gaat dood lachen. de man met de bloedende vingers. 10 surival tips 1. Engelbert the Zapper. De irritante sinaasappel. Advies voor dom blondjes. Grappige dingen die niet grappig zijn.
Verhalen over grappige miscommunicatie 50pluswereld Maakt verstandige senioren slimmer.
Opmerkelijke feiten en feitjes. Verhalen over grappige miscommunicatie. 05/10/2013 2 reacties. Een echtpaar staat klaar om een avondje uit te gaan. Ze laten een paar lampjes aan, schakelden het antwoordapparaat in, dekken de kooi van de parkieten af en laten de kat in de achtertuin.
Grappige verhalen.
De jonkvrouw uit de appelboom. Een sprookje over drie door een oude vrouw betoverde zussen. Verhalen per land. Verhalen per religie. Verhalen per leeftijd. Verhalen per verteltijd. Verhalen Feesten Vandaag de dag. Sprookjes top 100. Griekse mythen en sagen. Verhalen voor kinderen.
Glimlacher.
Klik hier voor informatie over dit boek. Korte verhalen, gebaseerd op ware gebeurtenissen met een flinke dosis ironie en satire, gelardeerd met kwinkslagen in een bedje van de meest uiteenlopende fantasie met een vleugje onzin en spot, overgoten met diepzinnige, fijngevoelige doordenkertjes en een pittige afdronk.
Eéntje voor het slapengaan: verhaaltjes voor volwassenen die slecht slapen Fit Gezond Nina HLN.
Eéntje voor het slapengaan: verhaaltjes voor volwassenen die slecht slapen. 03 augustus 2017. Deel via Facebook 53 Tweet. Fit Gezond De avonden dat je als kind lag te draaien en te keren, kan je waarschijnlijk op één hand tellen. Tegenwoordig is het iets moeilijker om s avonds de slaap te vatten. Wat is er misgegaan? Het feit dat we niemand hebben die ons een verhaaltje voorleest, bijvoorbeeld. En precies daar wil deze app verandering in brengen. De applicatie, toepasselijk genaamd Calm, zou de overgang tussen je hectische leven van overdag en je nachtrust moeten verbeteren. Tegenwoordig is het immers veel te makkelijk om voor je de ogen sluit nog wat op je telefoon te tokkelen of in slaap te dommelen bij de laatste aflevering van je favoriete serie. Al deze schermen zenden echter blauw licht uit, en laat dat net verantwoordelijk zijn voor een slechte nachtrust. De app wil ons daarvoor behoeden, en biedt ons in de plaats van een felverlicht schermpje korte audioverhaaltjes aan. De stemmen mogen dan wel niet die van mama of papa zijn, er is wel degelijk op gelet dat de verhalen op een rustige en ontspannen manier worden voorgelezen.
Veiligheidscontrole nodig.
Hulp voor toegankelijkheid. Druk op alt / om dit menu te openen. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons