Meer resultaten voor korte literaire verhalen

 
korte literaire verhalen
 
De redactie tipt korte verhalen VPRO Boeken VPRO.
Maarten van Bracht. Veel korte verhalen zijn gelukkig korte verhalen: als ze je uit hebt heb je ze ook uit. Ik realiseer me dat altijd weer als ik een bundel van Raymond Carver voor de zoveelste keer uit de kast heb gepakt.
De gereedschapskist van de schrijver: korte verhalen Schrijven Online.
Wil je liever eens een boek lezen over korte verhalen? In onze schrijfbibliotheek staan meerdere boeken die je kunnen helpen bij dit genre, zoals Korte verhalen schrijven van Ton Rozeman en Schrijven is schrappen van Hans Hogenkamp. Met een schrijfcursus kun je nog meer de diepte ingaan en krijg je bovendien feedback op je werk.
1001 Korte Verhalen Verhaaltjes Zoek naar literatuur verhalen en literatuur verhaaltjes!
03/07 Wie kent het verhaal Jumbo. 27/03 shooi/s hoi. 12/03 verhaal van de dag. Naar het forum. 17-10 1001KorteVerhalen.nl online! In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.
Leesplein 15.
Voor Nederland Leest stelde schrijver A.L. Snijders een bloemlezing samen van de mooiste korte verhalen uit de Nederlandse literatuur. De bundel is in twaalf provinciale edities verschenen, met enkele verhalen uit de regio. Deze scholiereneditie bevat zes korte verhalen van Pepijn Lanen.
De vijf beste korte verhalen van Maarten Biesheuvel volgens Onno Blom De Groene Amsterdammer.
De vijf beste korte verhalen van Maarten Biesheuvel volgens Onno Blom. Volgens Onno Blom, neerlandicus en literair recensent, is Maarten Biesheuvel de onbetwiste meester van het korte verhaal. Deze week wordt het genre gevierd, reden om Blom te vragen naar de vijf beste verhalen van Biesheuvel.
Zoemer.nl All you can read Startpagina.
Op de verhalenbank van Zoemer.nl lees je de mooiste korte verhalen uit de Nederlandse literatuur, waar je maar bent! De teksten zijn ook te gebruiken voor school. Lees hier een gratis voorbeeldverhaal. In de Boekenbank vind je een groot aantal e-books die je allemaal voor je lijst mag lezen, sommige met uittreksels en inleidingen.

Contacteer ons