Resultaten voor korte verhalen bekende schrijvers

 
korte verhalen bekende schrijvers
 
Leven lot Vasili Grossman Google Boeken.
Het is niet voor niets dat zelfs Joseph Brodsky, die uiterst kritisch was over het twintigste-eeuwse Russische proza dat hij tam en conventioneel vond, verlamd door de tragedies van de tijd waarin het werd geschreven Vasili Grossman noemt als de auteur van één van de paar geïsoleerde boeken die in hun hartbrekende eerlijkheid of excentriciteit in de buurt komen van meesterwerken.
Sweek boeken en verhalen in de App Store.
Of je nu opkomende schrijvers wilt ontdekken, bekende auteurs wilt volgen, of je kennis van de klassiekers wilt vergroten, op Sweek kun je verhalen vinden die voor jou interessant zijn. Browse onze populair, top auteur en unfindables lijsten of zoek verhalen per genre.
Tijdschrift voor schrijven en schrijvers door Editio voordekunst.
Aan de slag met de tweede en derde editie van het tijdschrift, met daarin korte verhalen van onbekend talent, diepte-interviews met bekende schrijvers over hun werk en tips en analyses over het ambacht schrijven.-Het vergroten van ons distributiekanaal. Het tijdschrift ligt nu al in vijfendertig boekwinkels in heel Nederland, we zorgen ervoor dat binnenkort minstens vijftig boekwinkels Editio in de schappen hebben liggen.
In het klein zijn Japanse schrijvers op hun best NRC.
Toch zijn die korte verhalen buiten de landsgrenzen weinig bekend. Japanse schrijvers die wereldwijd worden gelezen hebben ze allemaal geschreven. Nobelprijswinnaar Yasunari Kawabata muntte zelfs een eigen genre, de handpalmverhalen, vertellingen die zo kort zijn dat ze op de palm van een hand zouden moeten passen.
Regioschrijvers Land van Cuijk en Maasduinen.
De schrijfbijbel; de beste redacteuren van Nederland over het schrijven van een goed boek. Korte verhalen schrijven. Er was eens. een verhaal; cursusboek creatief schrijven. Kernachtige cursus creatief schrijven met veel praktische oefeningen. Hoe verzin je het; zelf fantastische verhalen schrijven. Boek met grote prenten waarin aan de hand van zes thema's' ideeën en tips worden gegeven om zelf fantasieverhalen te schrijven. Gids voor beginnende schrijvers van kinderboeken met aandacht voor creatief en correct taalgebruik.
De Verhalenbieb altijd bij de hand, van wachtmoment naar leesmoment.
Er zijn vier categorieën humor, spanning, drama en biografie. De verhalen zijn van bekende en onbekende schrijvers. Op het e-bookplatform staat ook een mooie collectie korte verhalen. Dus iedereen die enthousiast is en meer verhalen wil lezen kan dat doen via www.bibliotheek.nl/ebooks.
Het Schrijfhuis Korte verhalen.
Posted by admin Korte verhalen No Comments. Gepubliceerd in de verhalenbundel Meer Oost. Gepubliceerd in De Revisor. Tevens gepubliceerd op hebban.nl. Tweede prijs competitie Schrijvers uit Oost. Uit het juryrapport: Dit is een geestig kort verhaal over de rivaliteit tussen de lelijke maar vlotte Bennie en de ook niet al te knappe hoofdpersoon die tot een hoogtepunt komt in het Sportfondsenbad.
Unbelievable, is not it? Niña Weijers.
Unbelievable, is not it? Voor literair tijdschrift De Revisor schreef ik het korte verhaal Unbelievable, is not it? Hieronder een fragment. Het tijdschrift of eigenlijk. Verlangen naar betrokkenheid. Na 65 jaar is De tweede sekse nog steeds een oerboek van het feminisme. Een moderne versie ervan hoeft er eigenlijk niet te zijn. Simone de Beauvoir wist op. 17.12.2014 De redactie van VPRO Boeken vroeg aan tien schrijvers om een verhaal te maken dat zich afspeelt tijdens kerst, of in de donkere dagen daarvoor.
Programma Dag van de Literatuur.
De onvergetelijke zomer van acht rebelse tieners in de Nederlands-Belgische grensstreek. Workshop korte verhalen schrijven. In het kader van verhalenproject Kort Rotterdams. Workshop scenario schrijven. Kruip in het hoofd van je personages en laat ze met elkaar praten. Workshop spoken word.
Verhalensites Schrijverspunt.
Het Schrijverspodium beoogt het lezen en schrijven van poëzie en verhalend proza in de Nederlandse taal te stimuleren door enerzijds schrijvers van gedichten en korte verhalen de kans te bieden hun werk op deze website gepubliceerd te krijgen, en anderzijds door auteurs de mogelijkheid te bieden een eigen boek hier onder de aandacht te brengen.
De vijf korte verhalen van PLOT26! PLOT26.
De vijf korte verhalen van PLOT26! Een ongelukkig tijdstip Tanja de Jonge. Het vijfde PLOT26-verhaal staat voor je klaar! Als nieuwsbrieflezer van PLOT26 krijg je elke maand een kort, spannend verhaal van een bekende schrijver. Het vijfde verhaal heet Een ongelukkig tijdstip en is geschreven door Tanja de Jonge.

Contacteer ons