Meer resultaten voor korte verhalen met een boodschap

 
korte verhalen met een boodschap
 
Mentaal Sterker.
Vaak werden er ook verhalen verteld over de mensen en hoe ze met elkaar om moesten gaan of juist niet. Door deze levenslessen in een verhaal te vertellen werd de boodschap vaak beter onthouden dan een simpele korte zin. Hieronder staan enkele verhalen met zo een boodschap.
Gastenboek Christelijke verhalen.
Ik ben altijd op zoek naar mooie, ontroerende verhalen voor mijn werk. Op deze site zijn er erg veel te vinden! Ga zo door! schreef op 21 oktober 2011 om 1333.: Geweldige site met prachtige verhalen, verhalen met een moraal, een boodschap!
Verhalen mooie, korte, inspirerende verhalen.
ayah 17 april 2015 om 1508.: dat is een hele mooie verhaal 3. Julie Vervoort 11 januari 2015 om 1425.: Heilzame verhalen, een korte verpozing, een ogenblik balsem voor t gemoed. sherien 7 januari 2015 om 0153.: Kennis en ervaring met elkaar delen.
Mooie inspirerende korte verhalen met een moraal of levenswijsheid.
Korte inspirerende verhalen met een moraal. Op deze pagina staan diverse korte inspirerende verhalen met een moraal en levenswijsheden die mij persoonlijk aanspreken. Deze vaak leerzame verhalen worden vaak gebruikt om een verhaal dat speelt in deze tijd kracht bij te zetten of een standpunt of levenswijsheid te illustreren in een speech of presentatie.
Javascript Comments.
1001 Korte Verhalen Verhaaltjes Zoek naar boodschap verhalen en boodschap verhaaltjes!
31/10 Dit ben ik. 21/07 Vraag aan iedereen hier! 03/07 Wie kent het verhaal Jumbo. 12/03 verhaal van de dag. Naar het forum. 17-10 1001KorteVerhalen.nl online! In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen.
Levensles, Korte verhalen.
Goede vraag goed antwoord. Op deze pagina vind je mooie korte verhalen die alle een wijze levensles doorgeven. Ze moeten doorverteld, doorgegeven worden. Per mail boek of via internet. Vroeger kreeg vrijwel iedereen verhalen te horen met een moraal. Dit waren vaak de verhalen uit godsdienstige hoek.
Moraalsprookjes.
Korte verhalen ca. Het leven van Mohammed. Verhalen voor kinderen vanaf 5 jaar. Omschrijving: een moraalsprookjes is een volks of cultuursprookje met een duidelijke moralistische boodschap. Resultaten 1 25 van 36. Pagina 1 2 Volgende. De wolf en de zeven geitjes.
Inspirerende Verhalen.
Hij was erg gelukkig met wat hij had. Toch was hij erg nieuwsgierig geworden na de kleurige verhalen van neef Harry. Een paar dagen later besloot hij toch eens zijn neef te gaan bezoeken. Hij klom de put uit en keek over de rand heen.
Verhalen voor kinderen fransholtkamp.
Uit de bundeling daarvan zijn de volgende drie series voortgekomen.: Verhalen met een vleugje boodschap. De meeste van deze verhalen hebben een brede levensbeschouwelijke en sociaal-emotionele invulling. Vleugje boodschap betekent, dat ze bedoeld zijn om bij kinderen van 4 tot 12 jaar beleving rond een bepaald thema op te wekken.

Contacteer ons