Meer resultaten voor korte verhalen met een boodschap

 
korte verhalen met een boodschap
 
Inspirerende Verhalen.
Sjaak dook terug in de geurige modder, ving een vette strontvlieg en dacht eens diep na. Hij was erg gelukkig met wat hij had. Toch was hij erg nieuwsgierig geworden na de kleurige verhalen van neef Harry. Een paar dagen later besloot hij toch eens zijn neef te gaan bezoeken.
Homepage Zinnige Verhalen.
Zinnige Verhalen is ontstaan uit een plastic tas vol verhalen. Vanuit die plastic tas is ook onze uitgeverij gegroeid. Met elkaar verzorgen we de verhalen die we aanbieden in de verhalenmail. Daarnaast maken we wenskaarten en verkopen we mooie producten in onze shop.
Verhalen mooie, korte, inspirerende verhalen.
Heilzame verhalen, een korte verpozing, een ogenblik balsem voor t gemoed. sherien 7 januari 2015 om 0153.: Kennis en ervaring met elkaar delen. John 20 oktober 2014 om 1107.: Prachtig, als je dit leest, waarom hebben wij er zon moeite mee om ons zelf te zijn.,
Levensles, Korte verhalen.
Goede vraag goed antwoord. Op deze pagina vind je mooie korte verhalen die alle een wijze levensles doorgeven. Ze moeten doorverteld, doorgegeven worden. Per mail boek of via internet. Vroeger kreeg vrijwel iedereen verhalen te horen met een moraal. Dit waren vaak de verhalen uit godsdienstige hoek.
Moraalsprookjes.
Griekse mythen en sagen. Korte verhalen ca. Het paasverhaal uit de bijbel. Istiklâl Marsi Turks volkslied. Sprookjes van Grimm. Omschrijving: een moraalsprookjes is een volks of cultuursprookje met een duidelijke moralistische boodschap. Resultaten 1 25 van 36. Pagina 1 2 Volgende.
Mooie inspirerende korte verhalen met een moraal of levenswijsheid.
Korte inspirerende verhalen met een moraal. Op deze pagina staan diverse korte inspirerende verhalen met een moraal en levenswijsheden die mij persoonlijk aanspreken. Deze vaak leerzame verhalen worden vaak gebruikt om een verhaal dat speelt in deze tijd kracht bij te zetten of een standpunt of levenswijsheid te illustreren in een speech of presentatie.
1001 Korte Verhalen Verhaaltjes Zoek naar boodschap verhalen en boodschap verhaaltjes!
03/07 Wie kent het verhaal Jumbo. 27/03 shooi/s hoi. 12/03 verhaal van de dag. Naar het forum. 17-10 1001KorteVerhalen.nl online! In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.
25 Inspirerende verhalen Start.
Ik weet niet altijd wie de schrijver ervan geweest is, verhalen komen naar je toe, je pikt ze zelf ergens op en het is leuk om ze weer te delen, vandaar dit onderdeel. Een wereldberoemde violist zei eens na een succesvolle uitvoering van het vioolconcert van Beethoven: Ik heb een prachtige partituur, een heerlijke viool en een heel goede strijkstok. Wanneer ik deze drie bij elkaar breng, hoef ik alleen nog maar opzij te treden. De drie Zeven. De gebarsten Kruik. De Hemel en de Hel. De kunst van het Loslaten. De man die Boeddha. De Olifant en het touw. De Tempel met spiegels.
Mentaal Sterker.
Vaak werden er ook verhalen verteld over de mensen en hoe ze met elkaar om moesten gaan of juist niet. Door deze levenslessen in een verhaal te vertellen werd de boodschap vaak beter onthouden dan een simpele korte zin. Hieronder staan enkele verhalen met zo een boodschap.
Gastenboek Christelijke verhalen.
Ik ben altijd op zoek naar mooie, ontroerende verhalen voor mijn werk. Op deze site zijn er erg veel te vinden! Ga zo door! schreef op 21 oktober 2011 om 1333.: Geweldige site met prachtige verhalen, verhalen met een moraal, een boodschap!

Contacteer ons