Zoeken naar leuke verhalen om te lezen

 
leuke verhalen om te lezen
 
Korte verhalen Korte verhaaltjes vind je op 1001KorteVerhalen.nl!
Ook kunt u uw zelf geschreven verhalen insturen, zodat anderen deze kunnen lezen en hierop hun reacties kunnen geven. Bij elk verhaal heeft u de mogelijkheid om dit direct uit te printen of uw waardering te geven. We wensen u veel plezier op 1001 Korte Verhalen.nl!
Grappige verhalen.
Griekse mythen en sagen. Verhalen voor kinderen. Sprookjes van Grimm. De wolf en de zeven geitjes. Sprookjes uit Finland. De nieuwe kantele Een verhaal uit Finland. Vainamöinen verheugde zich over de rijke oogsten, het weldoorvoede vee en de mooie huizen die de Finnen zich bouwden. Slechts een ding ontbrak: nergens klonk een lied, nergens waren de klanken van een harp te horen. Daarom verzocht de oude wijze zijn broer Ilmarinen hem een lange hark te smeden. De smid beloofde het hem en smeedde een hark zoals de wereld nog niet had gezien: de tanden maten honderd vadem en de steel was zelfs vijfmaal zo lang. Daarmee voer Vainamöinen de zee op om de gezonken Finland Vanaf 12 jaar ca.
Lekker lezen, deze acht korte liefdesverhalen! Romantischcadeau.nl. Facebook. Google. Instagram. Pinterest.
Om half negen zou er een ontmoeting met een wildvreemde vrouw plaatsvinden. Ze hadden afgesproken voor een neutraal restaurant in de binnenstad van haar woonplaats. De helft van zijn zenuwen kwamen voort uit het feit dat hij bang was dat hij haar niet zou herkennen. Ze had een uitgesproken gezicht gehad op de foto, maar eerdere ervaringen leerde hem dat de meeste vrouwen er in het echt heel anders uitzagen. Photoshoppen, dat konden vrouwen goed. Photoshoppen en schoenen kopen. Zeuren konden de meesten ook wel. Iets waar hij uitgeput van kon raken, en ze leken het zelf niet door te hebben. Nee, erg positief keek hij niet meer tegen vrouwen aan. Was er dan geen enkele die zijn aandacht vast kon houden? Misschien deze, al wilde hij de hoop niet toegeven. Dat was helemaal niet stoer. Hij had nogal wat vrouwen gezien de laatste jaren. Niet dat hij enig probleem had met daten. Het zorgde minimaal voor leuke verhalen tegenover zijn vrienden in de kroeg.
Verhalen mooie, korte, inspirerende verhalen.
Lucienne Hugens 23 april 2017 om 2157.: Is dit boek ook in gesproken versie en beschikbaar bij aangepast lezen? Gitte Hartjesveld 25 november 2016 om 1228.: wat een geweldige plek om blij van te worden! Ik geef je site aan vele mensen door. emma janssens 14 november 2016 om 1414.: rita 23 september 2016 om 2024.: Wat een prachtige verhalen heb er erg van genoten.
Leuke verhalen om zelf te lezen Wikipedia.
De fluit met de zes smurfen film Animatieserie Lijst van tekenfilmafleveringen Personages uit de Smurfentekenfilms Lijst van dvd's' van De Smurfen De Smurfen film The Smurfs: A Christmas Carol De Smurfen 2 The Smurfs: The Legend of Smurfy Hollow De Smurfen en het verloren dorp. Zoekboeken Leuke verhalen om zelf te lezen Personages uit de Smurfenalbums Smurfentaal Johan en Pirrewiet.
Kinderverhalen. Kinderverhalen. Kinderverhalen. Kinderverhalen.
Verhaaltjes voor het slapen Verhaaltjesvoorlezen.nl.
Wil je een verhaaltje voorlezen en heb je even geen inspiratie en kom je niet op een leuk of spannend verhaal. Wees niet getreurd, regelmatig publiceren we hier een nieuw kinderverhaal om voor te lezen. 2874 Lees verder. 16 maart 2018 admin.
Voorleesverhalen.
Om uit te printen en voor te lezen. Jasper wil astronaut worden. Naar de kinderboerderij Naar het vogelpark. De lente zien en ruiken. Een supergezellige vaderdag. Op vakantie met opa en oma. Met oma naar de markt. Naar de bibliotheek.

Contacteer ons