Op zoek naar verhalen om voor te lezen?

 
verhalen om voor te lezen
 
Verhalen mooie, korte, inspirerende verhalen.
Heilzame verhalen, een korte verpozing, een ogenblik balsem voor t gemoed. sherien 7 januari 2015 om 0153.: Kennis en ervaring met elkaar delen. John 20 oktober 2014 om 1107.: Prachtig, als je dit leest, waarom hebben wij er zon moeite mee om ons zelf te zijn., Mark Verhees 8 augustus 2014 om 0827.: Lia 8 augustus 2014 om 0034.: He, ten eerste weer eens leuk te lezen, sommige stukjes kende ik, zoals de echo, maar inderdaad ook wel opwekkend.
Korte verhalen Korte verhaaltjes vind je op 1001KorteVerhalen.nl!
Er staan op dit moment 1.590 verhalen op de site. We hebben ze voor u verdeeld over diverse categorieën, zoals bijvoorbeeld kinderverhalen, romantische verhalen of waargebeurde verhalen. Ook kunt u uw zelf geschreven verhalen insturen, zodat anderen deze kunnen lezen en hierop hun reacties kunnen geven. Bij elk verhaal heeft u de mogelijkheid om dit direct uit te printen of uw waardering te geven.
Grappige verhalen.
Griekse mythen en sagen. Verhalen voor kinderen. Sprookjes van Grimm. De wolf en de zeven geitjes. Sprookjes uit Finland. De nieuwe kantele Een verhaal uit Finland. Vainamöinen verheugde zich over de rijke oogsten, het weldoorvoede vee en de mooie huizen die de Finnen zich bouwden. Slechts een ding ontbrak: nergens klonk een lied, nergens waren de klanken van een harp te horen. Daarom verzocht de oude wijze zijn broer Ilmarinen hem een lange hark te smeden. De smid beloofde het hem en smeedde een hark zoals de wereld nog niet had gezien: de tanden maten honderd vadem en de steel was zelfs vijfmaal zo lang. Daarmee voer Vainamöinen de zee op om de gezonken Finland Vanaf 12 jaar ca.
Verhalen om terug te lezen NOS.
Verhalen om terug te lezen. Laatste nieuws in Verhalen" om terug te lezen." Belasting ontwijken via een tax ruling: zo werkt het. Di 7 november, 2116: in Economie. Jaarlijks zetten duizenden multinationals met goedkeuring van de fiscus een slimme belastingconstructie op.
Kinderverhalen. Kinderverhalen. Kinderverhalen. Kinderverhalen.
Verhaaltjes voor het slapen Verhaaltjesvoorlezen.nl.
Wil je een verhaaltje voorlezen en heb je even geen inspiratie en kom je niet op een leuk of spannend verhaal. Wees niet getreurd, regelmatig publiceren we hier een nieuw kinderverhaal om voor te lezen. 2874 Lees verder. 16 maart 2018 admin.
spannende verhalen verhalenlezen.
Geen zadel voor Silver. savine vd Stroom 13. de aarde in bezit van robots. Cedes De Saeger. Droom in november. Atlantis Kosi Polido Hoofdstukken 1 en 2. War for the planets deel 1. War for the planets deel 2. War for the planets deel3. Liefde is overal. jeroen van bockel. het is te laat! Stem in het niets. Lonneke Josephina Rauch. Mama, ik mis je! nadine van walsum. De spiegel, mijn grootste nachtmerrie. Ik ben bang. Alle rechten voorbehouden 2005-2018 www.verhalenlezen.nl. Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie. Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!
Voorleesverhalen.
Om uit te printen en voor te lezen. Jasper wil astronaut worden. Naar de kinderboerderij Naar het vogelpark. De lente zien en ruiken. Een supergezellige vaderdag. Op vakantie met opa en oma. Met oma naar de markt. Naar de bibliotheek.
Verhaaltjes.net: Lees én luister naar originele voorleesverhaaltjes!
Ik heb al verschillende kortverhalen gebruikt om voor te lezen aan onze bewoners met dementie. Verhalen mogen niet te lang zijn, moeten geschreven zijn in eenvoudige taal en er dienen herkenbare elementen in te zitten en toch mag het niet te kinderachtig zijn.

Contacteer ons