Meer resultaten voor verhalen voor het slapen gaan volwassenen

 
verhalen voor het slapen gaan volwassenen
 
Eéntje voor het slapengaan: verhaaltjes voor volwassenen die slecht slapen Fit Gezond Nina HLN.
Eéntje voor het slapengaan: verhaaltjes voor volwassenen die slecht slapen. 03 augustus 2017. Deel via Facebook 53 Tweet. Fit Gezond De avonden dat je als kind lag te draaien en te keren, kan je waarschijnlijk op één hand tellen. Tegenwoordig is het iets moeilijker om s avonds de slaap te vatten. Wat is er misgegaan? Het feit dat we niemand hebben die ons een verhaaltje voorleest, bijvoorbeeld. En precies daar wil deze app verandering in brengen. De applicatie, toepasselijk genaamd Calm, zou de overgang tussen je hectische leven van overdag en je nachtrust moeten verbeteren. Tegenwoordig is het immers veel te makkelijk om voor je de ogen sluit nog wat op je telefoon te tokkelen of in slaap te dommelen bij de laatste aflevering van je favoriete serie. Al deze schermen zenden echter blauw licht uit, en laat dat net verantwoordelijk zijn voor een slechte nachtrust. De app wil ons daarvoor behoeden, en biedt ons in de plaats van een felverlicht schermpje korte audioverhaaltjes aan. De stemmen mogen dan wel niet die van mama of papa zijn, er is wel degelijk op gelet dat de verhalen op een rustige en ontspannen manier worden voorgelezen.
Gottmers verhaaltje voor het slapengaan Is dat alles? YouTube.
Verhalen zijn nog nooit zo sterk geweest. De illustraties zijn van Kees de Boer. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Gottmers verhaaltje voor het slapengaan Ik wil een walvis! UitgeverijGottmer 8047, views. Mylo Freeman leest voor uit Potje Duration: 339. UitgeverijGottmer 3603, views. Mylou Frencken leest voor uit Berenjacht Duration: 549. UitgeverijGottmer 10842, views. Gottmers verhaaltje voor het slapengaan Drie dappere paardjes Duration: 1233. UitgeverijGottmer 27729, views. De Reuzenkrokodil deel 1 Duration: 1153. Entoenentoen 75157, views. Junior's' Voorleesverhaal Agent" en Boef" Duration: 1125. rtvdordrecht 7029, views. Doornroosje Voorgelezen Vlaamse Versie Disney BE Duration: 1310. Disney België 201284, views. Slaap Lekker Het bedtijd boek Duration: 412. iPlayZone 68818, views. Gottmers verhaaltje voor het slapengaan Zwaan wil een fiets! UitgeverijGottmer 4975, views. Gottmers verhaaltje voor het slapengaan Held op sokken Duration: 608. UitgeverijGottmer 5875, views. Gottmers verhaaltje voor het slapengaan Ridder Florian Ridders, op uw plaatsen.Start! UitgeverijGottmer 4459, views. Verhaaltjes voor het slapen gaan Aflevering 1 Duration: 703.
Korte verhalen Korte verhaaltjes vind je op 1001KorteVerhalen.nl!
Normaal voor mij was: de stad in gaan, beetje shoppen, hapje op een terrasje, mensen kijken. Ik hou van het kijken naar mensen, want al lijken ze allemaal op elkaar zeker die meisjes van tegenwoordig ik probeer dan toch iets aan een van hen te zien dat al die anderen niet hebben.
1001 Korte Verhalen Verhaaltjes Zoek naar slaap verhalen en slaap verhaaltjes!
Dat is pech, paspoort weg! 1 2 3 4 Volgende. Om te zoeken moeten er minimaal 3 tekens worden ingevuld, anders kunnen we geen verhalen voor u vinden. Zoek naar: Zoek verhalen. Laatste berichten op het forum. 08/03 Goedkeuring verhaal.
25 Inspirerende verhalen Start.
Of je leest ze even voor het slapen gaan. Verhalen zijn al zo oud als de mensheid en behoren tot mensheid. Ik weet niet altijd wie de schrijver ervan geweest is, verhalen komen naar je toe, je pikt ze zelf ergens op en het is leuk om ze weer te delen, vandaar dit onderdeel.
Verhaaltjesfabriek. Verhaaltjes voor het slapen.
Voor het eerst met het vliegtuig. by Emerson Pelerin on 23 september 2017. Joël gaat met zijn vader en moeder op vakantie. Ze gaan met het vliegtuig. Ze hebben alle koffers gepakt en gaan met de trein naar Schiphol. Joël heeft zijn eigen koffer mee, daar zitten zijn knuffel en zijn zwembroek in. Wat is Schiphol? vraagt hij aan zijn vader als ze in de trein zitten. Geef je mening. by Karin Kemner on 21 september 2017. Imane krijgt iedere avond voordat ze gaat slapen van haar mama een kusje.
Ik ging naar een slaappartijtje voor volwassenen om naar audiokunst te luisteren Creators.
Ze had ons kunnen vragen om onze buren diep in de ogen te kijken en een goede nacht te wensen. We hadden ook een leuk spel kunnen doen voor het groepsgevoel. Iets als Weerwolven. Je mist alle tekeningen, waarschuwt Laura me als ik op mijn buik lig. Ach, zeg ik. Zij vindt ze heel mooi. Daarna stoot ze haar vriend aan en zegt ze Slumberparty. Volgens mij betekent dat slaapfeestje en waren we dat al aan het doen, maar zij doelt op drie mensen die verderop in kleermakershouding zitten te praten. Laura en haar vriend gaan erbij zitten. Inne Eysermans, die de sferische klanken verzorgt, kijkt de zaal in en gooit het geluid van een huilende baby in de mix. Maartje schrikt wakker, trekt haar masker af en hoest. Dan slaapt ze verder. Wat zijn we hier aan het doen? We liggen met vijftig volwassenen in een theaterzaal op matrasjes. Er zijn twee korte verhalen verteld, sindsdien zijn er illustraties te zien. Behalve het fluistergroepje ligt iedereen te slapen.

Contacteer ons