Op zoek naar korte grappige verhalen?

 
korte grappige verhalen
 
Knotsgekke Verhalen voor Kinderen.
Met veel plezier vertelde ik knotsgekke verhaaltjes aan mijn kinderen en maakte ik tekeningen bij hun spreekbeurten. Met hetzelfde plezier schrijf en illustreer ik de verhalen nu voor luister en leesgenot van anderen. Het gaat mij vooral om ongedwongen leesplezier.
Levensles, Korte verhalen.
en een horizon is niets behalve de begrenzing van onze waarneming. Gibran Kahlil Gibran. Levensles Korte verhalen. Hier vind je een aantal korte verhalen die een wijze levensles doorgeven. Ze zijn te mooi om alleen in een boek te staan.
Grappige verhalen Grappige verhalen vind je op 1001KorteVerhalen.nl!
Dikwijls zit er ook een grappige foto bij om het geheel wat visueler te maken. Nog een variant zijn de leuke korte verhaaltjes. De verhalen zijn kort, maar bevatten een begin, midden en staart zodat het een goedlopend verhaal wordt met een leuke boodschap.
1001 Korte Verhalen Verhaaltjes Zoek naar grappig verhalen en grappig verhaaltjes!
31/10 Dit ben ik. 21/07 Vraag aan iedereen hier! 03/07 Wie kent het verhaal Jumbo. 12/03 verhaal van de dag. Naar het forum. 17-10 1001KorteVerhalen.nl online! In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen.
Verhalen mooie, korte, inspirerende verhalen.
Mooie, korte inspirerende verhalen die je energie geven. Verhalen over vriendschap, samenwerken, liefde, veerkracht en optimisme. Op deze pagina staan de korte verhalen overzichtelijk weergegeven. Vader en zoon lopen in het bos. Plotseling struikelt de jongen en omdat hij pijn voelt roept hij: Ahhhh.
humor verhalen verhalenlezen.
Klik daarvoor hier. Als u naar een andere categorie dan humor verhalen wilt klik dan hier op de links in het menu de gewenste categorie aan. Ex-werkloze klussen tijdens bijstand leidt tot problemen. de geest van de printer XD. papa is soms zo vervelend. Candy's' from haven. Deze keer van de goldtacogod. hy deed raar. life's' a bitch. lachen met de bijbel. Patrick ruiz de fez. Edith als Topmodel! Waar ben ik. kijjk maar je gaat dood lachen. de man met de bloedende vingers. 10 surival tips 1. Engelbert the Zapper. De irritante sinaasappel. Advies voor dom blondjes. Grappige dingen die niet grappig zijn.
Grappige verhalen.
Maar varen doet-ie nooit meer. Een dorp was ChiloƩ niet, zo kon je het niet noemen. De enkele, dichtbij elkaar gelegen huizen langs de kust, leken daar bescherming te zoeken tegen het stormachtige kli Chili Vanaf 10 jaar ca. Korte verhalen ca.
Glimlacher.
Klik hier voor informatie over dit boek. Korte verhalen, gebaseerd op ware gebeurtenissen met een flinke dosis ironie en satire, gelardeerd met kwinkslagen in een bedje van de meest uiteenlopende fantasie met een vleugje onzin en spot, overgoten met diepzinnige, fijngevoelige doordenkertjes en een pittige afdronk.
Verhalen over grappige miscommunicatie 50pluswereld Maakt verstandige senioren slimmer.
Opmerkelijke feiten en feitjes. Verhalen over grappige miscommunicatie. 05/10/2013 2 reacties. Een echtpaar staat klaar om een avondje uit te gaan. Ze laten een paar lampjes aan, schakelden het antwoordapparaat in, dekken de kooi van de parkieten af en laten de kat in de achtertuin.
Grappige waargebeurde verhalen. Startpagina Facebook.
Toen ze merkte dat de wandelwagen niet in de gang stond begon ze na te denken. Volgens verklaringen van winkelpersoneel heeft geen een klant iets gemerkt van de levende slapende pop in het showmodel van de poppenwagen. Grappige waargebeurde verhalen.

Contacteer ons