Op zoek naar korte verhalen voor kinderen?

 
korte verhalen voor kinderen
 
1001 Korte Verhalen Verhaaltjes Zoek naar kinderen verhalen en kinderen verhaaltjes!
Kamperen met kinderen deel 4. Hoe zijn vrouw schulden heeft. De avonturen van Toeter. Juf met kort pittig kapsel. Een veilige thuis na een verloren jeugd proloog. Another Time, Another Place. Weggelopen, deel 2. De vis wordt duur betaald. Voor Het Kind. ze bestaat écht. voor het eerst op kamers. Toch nog gezellig. Julia Hartstra: Beroemd! Sasha Deel 1. waar gaat de wereld naar toe. Julia deel 1. 1 2 3 4 5 Volgende. Om te zoeken moeten er minimaal 3 tekens worden ingevuld, anders kunnen we geen verhalen voor u vinden. Zoek naar: Zoek verhalen. Laatste berichten op het forum. 08/03 Goedkeuring verhaal. 15/11 Eerste stuk van Dreambender. 15/11 VERHALEN WEDSTRIJD! 31/10 Dit ben ik. 21/07 Vraag aan iedereen hier! 03/07 Wie kent het verhaal Jumbo. 27/03 shooi/s hoi. 12/03 verhaal van de dag. Naar het forum. 17-10 1001KorteVerhalen.nl online! In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen.
Verhalen voor kinderen vanaf 6 jaar.
Sprookjes uit Indonesië. Korte verhalen ca. Geesten, spoken en gespuis. Anansi De slimste. Sprookjes uit Suriname. Sprookjes uit Duitsland. Hans en Grietje Het sprookje uit de Efteling: knibbel knabbel knuisje. Een arme houthakker heeft twee kinderen, Hans en Grietje. Wanneer er geen geld meer is om de kinderen te onderhouden, stelt de stiefmoeder voor om ze in het bos achter te laten.
Verhaaltjes voor het slapen Verhaaltjesvoorlezen.nl.
17 januari 2018 admin. Als daar maar geen ruzie van komt, zei moeder Jaar met een diepe zucht. Ze had precies driehonderd vijfenzestig dagen om te verdelen onder haar twaalf kinderen: Januari, Februari, Maart, April en de ander van de twaalf maanden.
Verhalen voor kinderen vanaf 10 jaar.
Lang, lang geleden leefde in het klooster van Chaumont een monnik die zich regelmatig overgaf aan diepe meditatie. Om zich nog meer te kunnen concentreren, liep hij vaak dagenlang rond in de uitgestrekte bossen Frankrijk Vanaf 11 jaar ca. Griekse mythen en sagen. Korte verhalen ca. Verhalen voor kinderen vanaf 8 jaar.
Kinderverhalen. Kinderverhalen. Kinderverhalen. Kinderverhalen.
kortekinderverhaaltjes.nl Korte Kinderverhaaltjes.
Voorgelezen worden is iets wat alle kinderen leuk vinden, maar soms heb je gewoon even geen boek bij de hand, of heb je geen inspiratie om een verhaaltje te verzinnen. De verhaaltjes op deze site zijn kort, gezellig en gemakkelijk om even voor te lezen.
Verhalen voor kinderen vanaf 7 jaar.
Het paasverhaal uit de bijbel. Korte verhalen ca. Stadssage verhalen, sprookjes. Verhalen voor kinderen vanaf 7 jaar. Resultaten 1 25 van 155. Pagina 1 2 3 4 5 Volgende. Een sprookje over de onrechtvaardige behandeling van een stiefkind. Volkssprookje Duitsland Verteltijd: ca.
Verhaaltjes.net: Lees én luister naar originele voorleesverhaaltjes!
Maar het vertellen van eigen verhalen begon toen ik zelf kinderen kreeg. Veel van de lange verhalen komen uit die tijd: verhalen die ik gelukkig soms op een cassettebandje opnam. Daarnaast verzorgde ik voorstellingen met mijn poppentheater Bombadil in buurthuizen en op basisscholen. Ook begon ik met het schrijven van korte verhaaltjes voor het slapen gaan in lokale buurtkranten, die ik ook illustreerde.

Contacteer ons