Meer resultaten voor korte verhalen

 
korte verhalen
 
Korte verhalen Korte verhaaltjes vind je op 1001KorteVerhalen.nl!
Welkom op 1001KorteVerhalen.nl. Hier op 1001KorteVerhalen.nl kunt u gemakkelijk de leukste korte verhalen vinden. Er staan op dit moment 1.590 verhalen op de site. We hebben ze voor u verdeeld over diverse categorie├źn, zoals bijvoorbeeld kinderverhalen, romantische verhalen of waargebeurde verhalen.
Korte verhalen ca. 2 minuten.
Verhalen uit Drenthe. Verhalen uit Denemarken. Korte verhalen ca. Resultaten 1 25 van 87. Pagina 1 2 3 4 Volgende. Het mannetje in de maan. Een volksverhaal uit Nederland. Volksverhaal Nederland Vanaf 8 jaar Verteltijd: ca. De muis en de kat.
Extreem korte verhalen De gebundelde verhalen van Ingelise.
15 maart 2012 door Ingelise. Die eerste lenteavonden vlakbij de winter, waar de schemering verloren gaat in een opkomende mist, waar je met je handen op de leuning van de brug over het water uitkijkt. Lees Artikel De Verhalen, Extreem korte verhalen.
Korte verhalen Schrijverspunt.
23, mrt, 2018 86. Bij de Dokter. in Kort verhaal by Erik van der Velden. Het werd eens tijd om naar de huisarts te gaan, vanwege een scheef gevoel. Ik liep er al langer Lees meer. MEER KORTE VERHALEN LEZEN?
Mijn Kort Verhaal. De verhalen Mijn Kort Verhaal.
Na het corrigeren van dubbel uitgebrachte stemmen is de winnaar van de publieksprijs, met 549 stemmen, Psycholoog van Suze Dona! Ingezonden korte verhalen. Best gewaardeerde eerst. Er zijn helaas geen verhalen die voldoen aan jouw zoekopdracht. Marc-Jan van Dam. Het laatste schot.
Verhalen mooie, korte, inspirerende verhalen.
Mooie, korte inspirerende verhalen die je energie geven. Verhalen over vriendschap, samenwerken, liefde, veerkracht en optimisme. Op deze pagina staan de korte verhalen overzichtelijk weergegeven. Vader en zoon lopen in het bos. Plotseling struikelt de jongen en omdat hij pijn voelt roept hij: Ahhhh.
De redactie tipt korte verhalen VPRO Boeken VPRO.
Maarten van Bracht. Veel korte verhalen zijn gelukkig korte verhalen: als ze je uit hebt heb je ze ook uit. Ik realiseer me dat altijd weer als ik een bundel van Raymond Carver voor de zoveelste keer uit de kast heb gepakt.
Kort verhaal Wikipedia.
De eerste echte korte verhalen verschenen in het Verenigd Koninkrijk vanaf de jaren 1790. Het waren vooral griezelverhalen gothic" tales, zoals The Poisoner of Montremos van Richard Cumberland. Na 1810 schreven ook grote namen als Sir Walter Scott en Charles Dickens korte verhalen.

Contacteer ons