Meer resultaten voor verhalen voor volwassenen

 
verhalen voor volwassenen
 
Waanzinnige Verhalen: we zijn begonnen! Waanzinnige Verhalen: we zijn begonnen! FAS2025.
Ze is 37, heeft FAS, en al een heel bewogen leven achter de rug. Ik hoop dat ik met het opschrijven van mijn verhaal alles een keer goed voor mezelf op een rijtje kan zetten. Suzanne is één van de deelnemers van het nieuwe project Waanzinnige Verhalen. Met dit maatjesproject koppelen we een jaar lang zestien volwassenen met FAS aan zestien professionele schrijvers, dichters en cartoonisten die ze helpen hun vaak wonderlijke levensverhaal op te tekenen.
Volwassenen Op Verhaal.
Iedereen kan leren vertellen! Dat is het uitgangspunt van de workshops voor volwassenen. Mensen die eerder meededen aan deze workshops hadden er allerlei redenen voor. Om verhalen te kunnen integreren in de onderwijspraktijk, om zichzelf beter te kunnen presenteren, om zelf beginnend verteller te worden of gewoon omdat ze van verhalen hielden.
Verhalen mooie, korte, inspirerende verhalen.
Ik vaar even weg voor het wrok in de wereld, voor de ongelijkheden, voor de Realiteit. Jos Korthout 17 juli 2015 om 0951.: Beste Mark, Zoekend naar informatie over de Dag van de Stilte kwam ik bij jouw positieve korte verhalen.
Aanwinsten Bibliotheek.
DVD Informatief Volwassenen. Games Xbox 360. Games Playstation 2 en 3. Games Nintendo DS. Games Nintendo WII. Games Playstation Move. Games Nintendo WII U. Games Playstation 4. Overige Audio-visuele media. Literatuur zonder genre. Laatst met een vrouw: kortebaankampioen / Krol, Gerrit. Selectie van columns eerder verschenen in NRC Handelsblad 1980-1981, 1995-1998 en in Nieuws-/Dagblad van het Noorden 1994-2004. Onafscheidelijk; onbereikbaar / Lauren, Christina. Chloe" Mills en Bennett Ryan stappen in het huwelijksbootje en het geluk lacht het stel toe.; Hoe gaat het verder met de onweerstaanbare koppel en kersverse. Zolang het duurt / Glines, Abbi. Playboy Cage York moet voor straf gaan werken op een ranch en komt daar in contact met de mooie dochter van de rancheigenaar.
Aanwinsten Bibliotheek.
DVD Informatief Volwassenen. Games Xbox 360. Games Playstation 2 en 3. Games Nintendo DS. Games Nintendo WII. Games Playstation Move. Games Nintendo WII U. Games Playstation 4. Overige Audio-visuele media. Literatuur zonder genre. Onafscheidelijk; onbereikbaar / Lauren, Christina. Chloe" Mills en Bennett Ryan stappen in het huwelijksbootje en het geluk lacht het stel toe.; Hoe gaat het verder met de onweerstaanbare koppel en kersverse. Alleen voor nu / Glines, Abbi. De enigszins naieve Amanda kan bad boy Preston maar niet uit haar hoofd krijgen. Het verdriet staat niet alleen: een leven in verhalen / Claus, Hugo.
Verhalen van Kristien Hemmerechts Vlaamse Reuzen Romans: volwassenen Romans Uitgeverij Eenvoudig Communiceren.
Voor dit boek werden vijf verhalen van deze populaire en bekroonde Vlaamse schrijfster bewerkt in eenvoudige taal: De overkant, Het elektrische mes, Kerst, Weekendzusjes en Gas. Kristien Hemmerechts geniet ook in Nederland veel bekendheid als auteur en is daarnaast hoofddocente Engelse letterkunde aan de Katholieke Universiteit Brussel en docente creatief schrijven aan het Herman Teirlinck Instituut in Antwerpen. Auteur: Kristien Hemmerechts. Voor: volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar.
Ervaringsverhalen.
In de rubriek Ervaringsverhalen vind je ervaringsverhalen van normaal begaafde volwassenen met autisme. De ervaringsverhalen zijn gerangschikt op onderwerp. Beleving is een centrale term bij PAS. Wij vinden het belangrijk dat er ruimte geschapen wordt voor de beleving van het autisme door de autist zelf. Deze beleving is individueel. Ondanks de verschillende complexe cognitieve en persoonlijkheidstheorieën over autisme, blijft de omgang met existentiële levensthema's, zingeving en zinbeleving individueel en is als zodanig niet in een schema te vatten. De opzet van de verhalen is verschillend. Sommige verhalen beschrijven een specifieke gebeurtenis, andere verhalen geven een helicopter-kijk op hoe iemand het leven in haar totaliteit ervaart.
Verhalen over grappige miscommunicatie 50pluswereld Maakt verstandige senioren slimmer.
Categorieën: Verhalen Permanente link. Pingback: Luisteren Eurofa Telecom. jan 30/11/2015 om 2315.: Het eerste verhaaltje is super. Geef een reactie Reactie annuleren. Verplichte velden zijn aangegeven met een. U heeft JavaScript momenteel uitgeschakeld. Om een reactie te kunnen plaatsen dient u JavaScript in te schakelen en Cookies toe te staan, vernieuw vervolgens deze pagina. Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript in uw browser.
1001 Korte Verhalen Verhaaltjes Zoek naar volwassen verhalen en volwassen verhaaltjes!
Requiem: Hoofdstuk 3. Om te zoeken moeten er minimaal 3 tekens worden ingevuld, anders kunnen we geen verhalen voor u vinden. Zoek naar: Zoek verhalen. Laatste berichten op het forum. 08/03 Goedkeuring verhaal. 15/11 Eerste stuk van Dreambender. 15/11 VERHALEN WEDSTRIJD!
Verhalen volwassenen.
Nieuws voorjaar 2017: On the road. Verhalen voor Volwassenen. Verhalen zijn van alle tijden en voor alle leeftijden. Zet uw oren open en laat u meevoeren naar werelden waar van alles kan gebeuren. Grappige verhalen of verhalen die tot nadenken stemmen.
Volwassen Sprookjes Verhalen door Angel-Wings.
Kerst en de overbuurvrouw. Het was kerst en het was goed 2015. Geen kerst voor hen! Op de Oostvaardersplassen. Mona Lisa was al niet meer. Gert had niets met vrouwen. De achterbuurman en zijn papegaai. Op de grote stille heide.

Contacteer ons