Resultaten voor cursus verhalen schrijven

 
cursus verhalen schrijven
 
Cursus Verhalen schrijven: inspiratie en techniek 8 lessen, 9 maart t/m 15 juni 2017 Bommelerwaardgids.
Dit draag ik als docent in mijn lessen graag over op beginnende en gevorderde schrijvers. In mijn cursus Verhalen schrijven: inspiratie en techniek focus ik daarbij op twee dingen: waar haal je als schrijver inspiratie vandaan en hoe bouw je een goed verhaal op.
Cursus Korte Verhalen Schrijven als thuisstudie NHA.
Programma Korte Verhalen Schrijven. In de cursus Korte Verhalen Schrijven wordt aan een groot aantal genres aandacht besteed. Het schrijven van romantische verhalen, misdaadverhalen, biografische verhalen, streekverhalen: je leert het allemaal in deze schrijfcursus. Na een tijdje krijg je de kans om je te specialiseren in het genre dat het beste bij je past.
Schrijfcursus Amsterdam Cursus creatief schrijven in Amsterdam.
Cursus schrijven in Amsterdam. Als je verhalen droomt, weleens zinnen in je hoofd schrijft en regelmatig de hoofdrol speelt in je eigen verhaal, ontdek dan de kracht van taal en volg een inspirerende schrijfcursus in Amsterdam van gedreven docenten op een bijzondere locatie in het oudste stukje binnenstad van Amsterdam.
Cursus korte verhalen schrijven start 7 oktober ShortStory.nu Ton Rozeman.
Tirade gewijd aan het korte verhaal. De workshop Korte verhalen schrijven die je vanaf 7 oktober kunt volgen, is vooral iets voor je als je echt van korte verhalen houdt, als het je erom gaat je daarin te verdiepen en bekwamen. In de cursus bespreken we regelmatig een thuis gelezen verhaal, komt de theorie van het korte verhaal kort!
Leer korte verhalen en romans te schrijven bij NTI.
Kies bij inschrijving voor de aanvullende Training Word en ontvang hiervoor een korting van meer dan 50%! Wil jij graag een certificaat voor de cursus Korte verhalen en romans schrijven, als bevestiging van jouw prestatie én mooie aanvulling op je cv?
Cursus Verhalen schrijven Inge van der Krabben.
auteur blogger schrijfdocent. Tot waar we kijken kunnen. Schrijven met Inge. Cursus Verhalen schrijven. Cursus Naar een roman. In de pers. Tot waar we kijken kunnen. Schrijven met Inge. Cursus Verhalen schrijven. Cursus Naar een roman. In de pers. Cursus Verhalen schrijven.
Volg nu dé Schrijfcursus in Amsterdam! Eva Renee Kelder.
Dus houd je van schrijven en zit je boordevol ideeën of wil je nu eindelijk eens je verhaal vertellen? Schrijf je dan in voor één van de cursussen. In de schrijfcursussen maak je korte metten met je writers block en leer je anders kijken en luisteren. Voor wie goed kijkt, liggen de verhalen voor het oprapen.
Cursus Creatief schrijven, leer mooie korte verhalen schrijven LOI.
Heb je al een creatieve schrijfcursus bij de LOI afgerond en wil je deze cursus Creatief schrijven volgen? Kies dan voor de cursus Creatief schrijven verkort. Je slaat het basisgedeelte over en gaat meteen leren hoe je de mooiste verhalen kunt schrijven.
Schrijversvakschool schrijfcursussen en schrijfopleidingen Schrijversvakschool.
Bij de Schrijversvakschool kun je ook terecht voor kortere schrijfcursussen in de genres proza korte verhalen schrijven, r oman, poëzie, toneel, scenario, essay, jeugdliteratuur, verhalende non-fictie, speelfilm en schrijftraining. Je kunt schrijfcursussen volgen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Den Bosch.
Cursus Korte verhalen schrijven De nr. 1 thuisstudie van Laudius.nl.
Met de erkende cursus Korte Verhalen Schrijven leer je hoe je jouw ideeën voor verhalen kunt omzetten in een mooi, leuk, spannend of grappig verhaal. Je leert stap voor stap hoe je een verhaal opbouwt en zet gaandeweg jouw eigen verhaal op papier.
Schrijven Vak-Delft.
Verhalen schrijven is vooral: doen! Heb je al ervaring met creatief. Creative Life Writing. Creative Life Writing. A short course based on the method of Oxford University. Werkplaats proza schrijven 1x21. Werkplaats proza schrijven 1x21 dagen. Aan de slag met plots, personages en meer. Wil je aan een langer verhaal door kunnen werken? Creatief schrijven I opstap. Creatief schrijven I opstap. Drie avonden aan de slag. Hou je van schrijven, en zou je daar wel eens wat meer mee willen doen. Gedichten lezen en schrijven. Gedichten lezen en schrijven. Poëzie, zo moeilijk nie dichtte Herman Finkers en hij vervolgde: op alles rijmt wel iets. Poëziewerkplaats 1x14 dagen. Poëziewerkplaats 1x14 dagen. Inschrijven voor de poëziewerkplaats is helaas niet meer mogelijk, omdat het maximum aantal. Creatief schrijven II basis. Creatief schrijven II basis. Deze cursus zal helaas dit cursusjaar niet door gaan.

Contacteer ons