Op zoek naar korte verhalen voor volwassenen?

 
korte verhalen voor volwassenen
 
1001 Korte Verhalen Verhaaltjes Zoek naar volwassen verhalen en volwassen verhaaltjes!
03/07 Wie kent het verhaal Jumbo. 27/03 shooi/s hoi. 12/03 verhaal van de dag. Naar het forum. 17-10 1001KorteVerhalen.nl online! In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.
Lekker lezen, deze acht korte liefdesverhalen! Romantischcadeau.nl. Facebook. Google. Instagram. Pinterest.
Hij had nogal wat vrouwen gezien de laatste jaren. Niet dat hij enig probleem had met daten. Het zorgde minimaal voor leuke verhalen tegenover zijn vrienden in de kroeg. Terwijl hij naar het bewuste restaurant liep voelde hij in zijn broekzak of hij zijn portemonnee had.
Volwassen Sprookjes Verhalen door Angel-Wings.
Kerst en de overbuurvrouw. Het was kerst en het was goed 2015. Geen kerst voor hen! Op de Oostvaardersplassen. Mona Lisa was al niet meer. Gert had niets met vrouwen. De achterbuurman en zijn papegaai. Op de grote stille heide.
Eéntje voor het slapengaan: verhaaltjes voor volwassenen die slecht slapen Fit Gezond Nina HLN.
Eéntje voor het slapengaan: verhaaltjes voor volwassenen die slecht slapen. 03 augustus 2017. Deel via Facebook 53 Tweet. Fit Gezond De avonden dat je als kind lag te draaien en te keren, kan je waarschijnlijk op één hand tellen. Tegenwoordig is het iets moeilijker om s avonds de slaap te vatten. Wat is er misgegaan? Het feit dat we niemand hebben die ons een verhaaltje voorleest, bijvoorbeeld. En precies daar wil deze app verandering in brengen. De applicatie, toepasselijk genaamd Calm, zou de overgang tussen je hectische leven van overdag en je nachtrust moeten verbeteren. Tegenwoordig is het immers veel te makkelijk om voor je de ogen sluit nog wat op je telefoon te tokkelen of in slaap te dommelen bij de laatste aflevering van je favoriete serie. Al deze schermen zenden echter blauw licht uit, en laat dat net verantwoordelijk zijn voor een slechte nachtrust. De app wil ons daarvoor behoeden, en biedt ons in de plaats van een felverlicht schermpje korte audioverhaaltjes aan. De stemmen mogen dan wel niet die van mama of papa zijn, er is wel degelijk op gelet dat de verhalen op een rustige en ontspannen manier worden voorgelezen.
LeesTherapie.NL voor Volwassenen.
Als je blijft staren naar de plek waar de zon onderging zul je hem nooit meer zien op gaan. De kracht van verhalen. Wie zijn Wij. U bevindt zich hier: Home Verhalen Korte Verhalen voor Volwassenen. Spiegelende verhalen die je tot andere inzichten brengt.
Verhalen mooie, korte, inspirerende verhalen.
Ik vaar even weg voor het wrok in de wereld, voor de ongelijkheden, voor de Realiteit. Jos Korthout 17 juli 2015 om 0951.: Beste Mark, Zoekend naar informatie over de Dag van de Stilte kwam ik bij jouw positieve korte verhalen.
Mooie inspirerende korte verhalen met een moraal of levenswijsheid.
Deze vaak leerzame verhalen worden vaak gebruikt om een verhaal dat speelt in deze tijd kracht bij te zetten of een standpunt of levenswijsheid te illustreren in een speech of presentatie. Een ander woord voor dit soort korte verhalen is een parabel Grieks voor vergelijking" waarabij het ook om een kort verhaal gaat, gewoonlijk gesitueerd in het dagelijks leven, dat dient om een religieus, moreel of filosofisch idee te illustreren.

Contacteer ons