Zoeken naar zelfgeschreven verhalen

 
zelfgeschreven verhalen
 
Verhalensites Schrijverspunt.
Het Schrijverspodium beoogt het lezen en schrijven van poëzie en verhalend proza in de Nederlandse taal te stimuleren door enerzijds schrijvers van gedichten en korte verhalen de kans te bieden hun werk op deze website gepubliceerd te krijgen, en anderzijds door auteurs de mogelijkheid te bieden een eigen boek hier onder de aandacht te brengen.
Scholieren.com.
FOK.nl cookie-informatie.
Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren wil je het geluid uit hebben, heb je de reclameuiting al eerder gezien of moet hij worden weergegeven etc door cookies uit te lezen.
ZELF GESCHREVEN VERHALEN.
Hieronder vind u een paar voorbeelden van deze verhalen. Ik zou het trouwens erg leuk vinden om te horen wat u, als lezer, van mijn verhalen vind. U kunt u mening over mijn verhalen mailen naar j.h.versluis@wxs.nl. HET EINDE DER TIJDEN.
1001 Korte Verhalen Verhaaltjes Zoek naar verhaal fictie verhalen en verhaal fictie verhaaltjes!
Zoek in alle verhalen. U bent hier.: Verhaal fictie verhalen zoeken. Verhaal fictie verhalen. U ziet de verhaal fictie verhalen 1 t/m 50 van de 254. 1 2 3 5 6 Volgende. De Vrouw in het Rood: geef me een hartje.
Korte verhalen Korte verhaaltjes vind je op 1001KorteVerhalen.nl!
Er staan op dit moment 1.590 verhalen op de site. We hebben ze voor u verdeeld over diverse categorieën, zoals bijvoorbeeld kinderverhalen, romantische verhalen of waargebeurde verhalen. Ook kunt u uw zelf geschreven verhalen insturen, zodat anderen deze kunnen lezen en hierop hun reacties kunnen geven.
SeniorPlaza Verhaal categoriën Zelfgeschreven.
SeniorPlaza voor adverteerders. Bij zelfgeschreven verhalen gaat het om verhalen die bezoekers van SeniorPlaza hebben bedacht en opgeschreven. Bent u een schrijver in de dop? Op deze pagina kunt u ook uw eigen verhalen kwijt via de knop hieronder. Vooropgesteld zijn verhalen over vroeger uiteraard erg welkom.
Zelfgeschreven verhaal Girlscene Forum.
Pagina's: 1 2 3 Allemaal. Auteur Topic: Zelfgeschreven verhaal gelezen 7376 keer. Gepost op: 22 december 2010, 101554.: Het was een van de eerste dagen van het nieuwe schooljaar, woensdag om precies te zijn, en Jasmijn zat bij haar eerste les Frans van dat jaar.
Zelfgeschreven verhalen voor kinderen kinderverhaal overzicht eigenwerk.
Zelfgeschreven verhalen voor kinderen. Zoals velen onder jullie al weten, volg ik een cursus kinderverhalen schrijven. Ik maak hieronder een overzicht van de reeds beschikbare verhalen en zal deze pagina dan telkens bijwerken van zodra er een nieuw verhaal beschikbaar is.

Contacteer ons