Resultaten voor online verhalen luisteren

 
online verhalen luisteren
 
Verhaaltjes.net: Lees én luister naar originele voorleesverhaaltjes!
Maar het vertellen van eigen verhalen begon toen ik zelf kinderen kreeg. Veel van de lange verhalen komen uit die tijd: verhalen die ik gelukkig soms op een cassettebandje opnam. Daarnaast verzorgde ik voorstellingen met mijn poppentheater Bombadil in buurthuizen en op basisscholen.
Radioboeken: download gratis 100 luisterverhalen deBuren, Vlaams-Nederlands huis voor cultuur en debat.
Naast de Radioboeken in het Nederlands, werd er ook een flink aantal verhalen in samenwerking met Radio Nederland Wereldomroep vertaald naar het Frans, Engels en Spaans. Ook voor kinderen is er een klein maar fijn aanbod beschikbaar op de website.
LuisterBieb online Bibliotheek.
Moeite met lezen? Speciaal voor mensen die blind, slechtziend of dyslectisch zijn, is er Passend Lezen. Hier vind je 45.000 gesproken boeken. Want om te lezen, heb je geen letters nodig. Ga naar Passend Lezen. De online Bibliotheek. Vind ons op.
Gratis-luisterboek.nl Download 100% gratis Nederlandstalige luisterboeken.
Download de gratis verhalen in mp3 op verhaaltjes.net. Geplaatst in alle gratis luisterboeken, gratis luisterboek Tags: gratis audioboek, gratis luisterboek, gratis online luisterboek, kinderen, Kort verhaal, luisterboek verhaal, mp3, sprookje Een reactie plaatsen. Geschiedenis van de lage landen. Geplaatst op december 6, 2012 door Peter. De geschiedenis van de lage landen als luisterboek. Lekker luisteren naar vaderlandse geschiedenis.
Home De Christelijke Luisterclub.
Luistervoorbeeld 1 vanaf 8 jaar. Luistervoorbeeld 2 vanaf 10 jaar. Luistervoorbeeld 3 volwassenen en jeugd vanaf 12 jaar. Luistervoorbeeld 4 volwassenen en jeugd vanaf 14 jaar. Waarom lid worden van de Luisterclub? Online luisteren, dus niet nog een stapel cds erbij!
Online vertelde boeken.
Weet je nog een online boek, mail het ons even! Kies het lampje rechts onder. Kies plaatje rechtsboven en dan voor voorlezen. Voor deze boeken moet je lid zijn van de community groep 1-2. Een zipbestand op Community groep 1-2. Drie verhaaltjes van Appie en opa zonder geluid. Op De site van het Zandkasteel kun je ook nog vijf verhalen bekijken.

Contacteer ons