Zoeken naar verhalen

 
verhalen
 
Korte verhalen Korte verhaaltjes vind je op 1001KorteVerhalen.nl!
Er staan op dit moment 1.590 verhalen op de site. We hebben ze voor u verdeeld over diverse categorieën, zoals bijvoorbeeld kinderverhalen, romantische verhalen of waargebeurde verhalen. Ook kunt u uw zelf geschreven verhalen insturen, zodat anderen deze kunnen lezen en hierop hun reacties kunnen geven.
Academisch Medisch Centrum Verhalen.
Herdenking voor in AMC overleden kinderen. 1 2 3 4 5 Volgende Laatste. 3 Maanden 18. Ik heb een afspraak. Mijn kind heeft een afspraak. Poliklinieken en verpleegafdelingen. Expertises en specialismen. Verhalen en nieuwsberichten. Werken bij het AMC. Over het AMC.
Naar welke media kun je korte verhalen sturen en waar wordt op gelet? Schrijven Online.
Korte verhalen worden veel geschreven door aspirant-schrijvers. De meeste schrijfwedstrijden richten zich hierop, maar je kunt er ook voor kiezen om een kort verhaal te schrijven voor publicatie. Waar worden korte verhalen op beoordeeld en waar kun je deze insturen?
De Verhalen NPO Radio 1. appje. calendar. check. chevron-down. chevron-left. chevron-right. chevron-up. close. download. drag. facebook. fast-backward. fast-forward. google-plus. icon. instagram. link
Deze week: De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet en ter gelegenheid van de Boekenweek dagelijks een voorgelezen fragment uit een boek door een van onze presentatoren. De Verhalen is een gezamenlijke productie van VPRO, AVROTROS, BNNVARA, NTR. De niet verhoorde gebeden van Jacob de Zoet 8.
Verhalen CliniClowns.
Laat je raken door prachtige verhalen, magische momenten en ontroerende interviews. Toen ze eenmaal binnen was zag ik haar ontspannen. De 11-jarige Wendy heeft hyper mobiliteit en een chronische darmziekte. In het CliniClowns College mag ze even alles vergeten en geniet ze van de extra gezonde pannenkoeken.
Schooltv: Literatuurgeschiedenis de middeleeuwen Verhalen, zingen, vertellen.
1500: min Bekeken. Aandacht voor de verhalen en de liederen waarvan bijna niets is bewaard gebleven. De eerste Nederlandse versregel over vogels die hun nestje bouwen komt aan bod. Van veel oude verhalen en gedichten is bijna niets bewaard gebleven.
Persoonlijke verhalen Sense.info.
Iedereen gaat weer anders om met liefde en seks. Wat maken andere jongeren mee en welke keuzes maken zij? Lees hier de persoonlijke verhalen. En bekijk 5 korte films over: De eerste keer, Online daten en Beter in bed. De eerste keer.
Verhalen Scholieren.com.
Mijn Kort Verhaal. Dichter des Vaderlands. Docent van het jaar. Het lijkt er op dat je browser advertenties blokkeert. Scholieren.com kan alleen bestaan door inkomsten van advertenties. We zouden het lief vinden als je de blokkade voor onze site uit zet.
Volksverhalen Almanak.
Een sprookje uit Nederland. Verhalen per land. Verhalen per religie. Verhalen per leeftijd. Verhalen per verteltijd. Verhalen Feesten Vandaag de dag. Sprookjes top 100. Griekse mythen en sagen. Sprookjes van Grimm. Verhalen uit Groningen. Verhalen uit Duitsland. Sprookjes uit Nederland.
Verhalen Armoedecoalitie Utrecht.
Ik zoek informatie. Op deze pagina staan allerlei verhalen. Verhalen van mensen over hun ervaringen in armoede. Deze verhalen geven inzicht in de verscheidenheid van armoede. Bovendien leiden ze tot inspiratie en geven hoop en perspectief. 29 april 2015 Het verhaal van Tilly.
Verhaal Wikipedia.
De Ilias en Odyssee, bijvoorbeeld, zijn verhalende heldendichten, maar ook de Edda en het Gilgamesj-epos zijn in deze vorm geschreven. Andere oude vormen van verhalen zijn mythen, sagen, legenden, balladen, romances en raamvertellingen zoals Decamerone, Vertellingen van Duizend-en-één nacht en de Canterbury Tales.

Contacteer ons