Resultaten voor verhalen

 
verhalen
 
Schooltv: Literatuurgeschiedenis de middeleeuwen Verhalen, zingen, vertellen.
1500: min Bekeken. Aandacht voor de verhalen en de liederen waarvan bijna niets is bewaard gebleven. De eerste Nederlandse versregel over vogels die hun nestje bouwen komt aan bod. Van veel oude verhalen en gedichten is bijna niets bewaard gebleven.
Verhaal Wikipedia.
Na de uitvinding van de boekdrukkunst kregen verhalen een nieuwe vorm: de roman, een verhaalvorm die zonder geschreven tekst niet mogelijk zou zijn geweest. Over het algemeen wordt Don Quichote van Miguel de Cervantes als eerste roman beschouwd. Nadien verschenen novellen, feuilletons, verhalenbundels en korte verhalen.
Alle verhalen De verhalen van Groningen.
De verhalen van Groningen. De Verhalen van Groningen. Nieuw / special? Oorlog in Stad en Ommeland. 30 jaar Eurosonic Noorderslag. Hendrik Willem Mesdag. Maand van de Geschiedenis 2015. Van Adorp tot Zuurdijk. De canon van Groningen. Kastelen van het Noorden.
Verhalen Het Nationaal Ouderenfonds.
Campagne Geer en Goor. Mijn Kwaliteit van Leven. Aanmelden nieuwsbrief Kom in actie Doneer nu. Bent u benieuwd naar wat er achter de schermen gebeurt bij het Ouderenfonds? Lees de verhalen van bijvoorbeeld medewerkers, ouderen en vrijwilligers. Filter op Auteur.
verhalen WikiWoordenboek.
Ik wil uitzoeken welke verhalen maatschappelijk werkers en andere professionals vertellen over het werk dat zij doen en hoe deze verhalen zich verhouden tot de verhalen van de cliënten zelf en andere betrokkenen. Het woord verhalen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.
VERHALEN e.d.
Grote sleepschepen hebben tegenwoordig vaak een boegschroef om makkelijk te kunnen verhalen. Afhankelijk van de grootte van het vaartuig en de sterkte van de wind kan men een schip op de hand verhalen door te bomen, te wegen, te jagen of te roeien, maar er zijn nog andere technieken.
De Buik van.
Verhalen Literatuurmuseum.
Harmsen van Beek. Hemelse mevrouw Frederike. Lees het verhaal. De geboorte van een verhaal. Vier schrijvers, vier weken. Lees het verhaal. Meer mooie en unieke verhalen van Literatuurmuseum lezen? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.: Lessen in het museum.
Verhalen KNRM.
Vrijwilligers aan het werk. Word donateur Doneer. Opleiden en trainen. Vrijwilligers aan het werk. Kenneth de Wit. Mijn werk, mijn gezin, mijn relatie: allemaal óver! Verhalen van geredden. Die ogen zal ik mijn leven lang niet vergeten. Verhalen van redders.
Verhalen tot leven gebracht Forten vol Verhalen.
Deze zomer strijkt Forten vol Verhalen in juli en augustus neer op 8 bijzondere locaties in de Stelling van Amsterdam en Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een uniek verhalenfestival met historische verhalen over de forten en het geheime linielandschap én waargebeurde anekdotes over de soldaten, de officier, omwonende boeren en de wasvrouw.
Persoonlijke verhalen Sense.info.
Iedereen gaat weer anders om met liefde en seks. Wat maken andere jongeren mee en welke keuzes maken zij? Lees hier de persoonlijke verhalen. En bekijk 5 korte films over: De eerste keer, Online daten en Beter in bed. De eerste keer.

Contacteer ons